Bradley Cooper: Το όνειρο να γίνει σεφ, ο ρόλος και η «θετή» οικογένεια στη Γαλλία
Hollywood

Bradley Cooper: Το όνειρο να γίνει σεφ, ο ρόλος και η «θετή» οικογένεια στη Γαλλία

Ο Bradley Cooper μιλάει σε ελληνικό έντυπο για την αγάπη του για τη μαγειρική για την οποία κάλλιστα θα μπορούσε να έχει γίνει ένας πρώτης τάξεως σεφ, κάτι όμως που ποτέ δεν έγινε αφού τον κέρδισε η υποκριτική.

∆ιαβάζουµε ότι ήσουν µόλις 8 χρόνων όταν ονειρευόσουν να γίνεις σεφ. Τι σε γοήτευε σε αυτό το επάγγελµα από µικρό παιδί;

«Είναι αλήθεια, αυτό ήθελα να γίνω. Οφείλεται στη γιαγιά µου και στη µαγεία που έβγαζε µαγειρεύοντας στην κουζίνα της. Ήταν µία απίστευτη µαγείρισσα. Μεγάλωσα επίσης παρακολουθώντας το «The frugal gourmet» µε τον σεφ Τζεφ Σµιθ και την Τζούλια Τσάιλντς στην τηλεόραση. Η µητέρα µου είχε πάντα την τηλεόραση ανοιχτή σε κάποια εκποµπή µαγειρικής. Επίσης, µου άρεσε η στολή των σεφ - την έβρισκα πολύ cool. Ναι, ήθελα να γίνω σεφ µικρός. Όπως ήθελα να γίνω αστροναύτης, ninja και... ηθοποιός (γελάει)».

Πώς ήρθε το σενάριο «Ο σεφ που έπαιζε µε τη φωτιά» στα χέρια σου;

«Μου το έφερε ο παραγωγός µου, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, όταν ακόµα δουλεύαµε στον «Οδηγό αισιοδοξίας» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ. Ήθελε ένα δυνατό, πολυπολιτισµικό καστ, ήξερε ότι µιλάω γαλλικά, γνώριζε ότι έχω πάθος µε την κουζίνα».

Πράγµατι, τα γαλλικά σου είναι εντυπωσιακά. Πώς έµαθες να µιλάς τόσο καλά;

«Σπούδασα γαλλικά ως φοιτητής στο Georgetown University. Για ένα εξάµηνο µας έστειλαν στη Γαλλία να συνεχίσουµε τις σπουδές µας, µένοντας σε µία οικογένεια ντόπιων. Έτσι πέρασα 6 υπέροχους µήνες στη «θετή» µου οικογένεια στην Aix-en-Provence. Εκεί στην ουσία λύθηκε η γλώσσα µου και έµαθα πραγµατικά να χειρίζοµαι τη γλώσσα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved