Belucci: «Να τρώτε καλά, να πίνετε καλά, να κάνετε κάλο σεξ και να γελάτε πολύ»
Hollywood

Belucci: «Να τρώτε καλά, να πίνετε καλά, να κάνετε κάλο σεξ και να γελάτε πολύ»

Η Monica Belucci στην ταινία Spectre κάνει μια χήρα Ιταλού μαφιόζου, η οποία αναμένεται να ανατρέψει μια για πάντα τον ρόλο του «κοριτσιού του Bond» μετατρέποντας τον σε «γυναίκα του Bond». 

Σε ερώτηση σχετική με τη συνεργασία τους, ο Craig δηλώνει ότι γενικά δεν έχει κάποια λίστα με κανόνες, αλλά πιστεύει στον αμοιβαίο σεβασμό. «Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και η Monica είναι άριστη στη δουλειά της. Και υπέροχη και πανέμορφη. Σε μια ταινία πρέπει να φροντίζει και να προσέχει ο ένας τον άλλον είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Μου άρεσε πολύ που συνεργαστήκαμε, όπως και με τη Lea Seydou, η οποία είναι επίσης εκπληκτική ηθοποιός». Η Belucci ανταποδίδει το κομπλιμέντο: «Ο Daniel είναι τόσο γενναιόδωρος ηθοποιός και άνθρωπος που δεν ένιωσα ούτε στιγμή αμήχανα», αναφέρει στην «Telegraph». «Οταν έχεις ερωτικές σκηνές με κάποιον είναι σημαντικό να υπάρχει χημεία, γιατί έτσι μετατρέπεται σε κάτι σαν τάνγκο». Στην αρχή η Belucci νόμιζε πως θα της πρότειναν τον ρόλο της «Μ». Μετά κατάλαβε πως ήθελαν μια γυναίκα, η οποία, για πρώτη φορά, θα αποπλανήσει εκείνη τον Bond. Εκεί που ο συμπρωταγωνιστής της όμως γυμναζόταν έτη έξι μήνες για τις ανάγκες της ταινίας, η Belucci ούτε που ασχολήθηκε.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξυπνούν στις 6 το πρωί για να πάνε στο γυμναστήριο», ομολογεί στην ίδια συνέντευξη. «Απλά δεν έφαγα μακαρόνια για μερικές μέρες πριν από τα γυρίσματα, αυτό ήταν όλο. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα γλυκά, τα μακαρόνια και το κρασί - ενίοτε κι ένα τσιγάρο. Η συμβουλή μου είναι: να τρώτε καλά, να πίνετε καλά, να κάνετε κάλο σεξ και να γελάτε πολύ. Τα υπόλοιπα θα έρθουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved