Drew Barrymore: «Ένιωσα ότι η ζωή μου άρχισε την ημέρα, που γεννήθηκαν τα παιδιά μου»
Hollywood

Drew Barrymore: «Ένιωσα ότι η ζωή μου άρχισε την ημέρα, που γεννήθηκαν τα παιδιά μου»

Μητέρα της τρίχρονης Όλιβ και της 18 μηνών Φράνκι, σύζυγος του συμβούλου Τέχνης, Γουίλ Κόπελμαν, η Drew Barrymore διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο. «Ένιωσα ότι η ζωή μου άρχισε την ημέρα, που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, και ό,τι έζησα πριν, ήταν για να χρησιμοποιηθεί ως σοφία και εμπειρία γι’ αυτά», λέει.

Η διαδρομή της περιλαμβάνει πολλές εμπειρίες, αρκετές από τις οποίες καταγράφονται στο βιβλίο της, «Wildflower». Με γαλαζοαίματη χολιγουντιανή καταγωγή, καθώς ο παππούς της, Τζον, και τα αδέλφια του, Έθελ και Λάιονελ, θεωρούνταν «βασιλική» οικογένεια στο Χόλιγουντ, ξεκίνησε την καριέρα της από ένα διαφημιστικό για σκυλοτροφή, σε ηλικία μόλις 11 μηνών. Η ζωή της άλλαξε για πάντα, όταν πήρε το ρόλο της Γκέρτι στον «Ε.Τ.», αλλά ακολούθησε μια σκοτεινή περίοδος για εκείνη, με καταχρήσεις και εξαρτήσεις - κάπνιζε σε ηλικία 9 ετών, έπινε και μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης μόλις στα 14 της, ηλικία κατά την οποία εξεδόθη και η δικαστική απόφαση, που της έδινε το δικαίωμα να ζήσει σαν ενήλικη και ανεξάρτητα από τη μητέρα της.

Μέχρι τα 27 της χρόνια είχε κάνει δυο συντόμους γάμους, με τον Ουαλό Τζέρεμι Τόμας και τον Καναδό ηθοποιό, Τομ Γκριν. «Έχω δεχτεί πολλά σαρκαστικά και αιχμηρά σχόλια του τύπου "Τι θα πεις στις κόρες σου αν σε γκουγκλάρουν;" αλλά δε μ' ενδιαφέρει να διαγράψω τη ζωή μου. Είμαι χαρούμενη για το ταξίδι που έχω κάνει, όσο κι αν δεν ήταν τέλειο και σίγουρα περιλαμβάνει πράγματα, που δε θα ήθελα να επαναλάβει κανείς, πόσο μάλλον τα παιδιά μου. Δεν αισθάνομαι άσχημα για τη ζωή μου», εξομολογείται.

Γονείς της ήταν ο ηθοποιός Τζον Μπάριμορ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2004, και η τρίτη σύζυγος του, Τζέιντ, για τους οποίους η Ντρου γράφει ότι ήταν «Ανίκανοι να είναι γονείς, αλλά δεν τους το καταλογίζω». Είχε ελάχιστη σταθερότητα στη ζωή της κατά τα παιδικά της χρόνια και είναι αποξενωμένη από τη μητέρα της, η οποία συνήθιζε να την παίρνει μαζί της, όταν πήγαινε στο θρυλικό «Studio 54» της Νέας Υόρκης. Κοιτάζει, άραγε, ποτέ την πρωτότοκη κόρη της, σκεπτόμενη τι έκανε εκείνη στην ίδια ηλικία; «Θα πηγαίνει σχολείο με τις φίλες της, σε παιδικές χαρές και θα είναι τσαντισμένη μαζί μου, που δε θα την αφήνω να βγαίνει έξω. Δεν μπορώ να "παραδώσω" την υποκριτική στα παιδιά μου. Θα ήταν σαν να τους έδινα νερό, θα γλιστρούσε μέσα από τα δάχτυλα τους. Αν θελήσουν ν' ασχοληθούν, θα τις υποστηρίξω, αλλά σαφώς σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία», λέει.

ΠΗΓΗ: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved