Charlotte Rampling: «∆εν θα έπρεπε κανείς να είναι δέσµιος της εικόνας του. Και ειδικά µια ηθοποιός»
Hollywood

Charlotte Rampling: «∆εν θα έπρεπε κανείς να είναι δέσµιος της εικόνας του. Και ειδικά µια ηθοποιός»

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «45 χρόνια» που έχει ξετρελάνει κοινό και κριτικούς κινηματογράφου, η Charlotte Rampling μιλάει για τη σχέση της με το χρόνο αλλά και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ίδια την εικόνα της, επισημαίνοντας πως δεν είναι δέσμιά της, γι’ αυτό και είναι αντίθετη με τις πλαστικές επεμβάσεις...

Είναι επίσης µια ταινία για το ανελέητο πέρασµα του χρόνου. Για τα γηρατειά. Τα φοβάστε τα γηρατειά;

«Όχι, τίποτα δεν φοβάµαι. Πιστεύω ότι δεν γερνάς, παρά µόνο αν εγκαταλείψεις τα όνειρά σου. Τι είναι τα γηρατειά στην ουσία; Εσύ είσαι ο ίδιος. Μόνο το σώµα σε προδίδει. Όλα τα υπόλοιπα µένουν ίδια. Αν θέλεις να µείνουν ίδια. Γιατί το βλέπω γύρω µου: όσοι γέρασαν, επέλεξαν να γεράσουν. Αφέθηκαν, το πίστεψαν. Τα γηρατειά είναι απλώς λάθος τρόπος σκέψης. Όσο είσαι ακόµα ζωντανός, όσο ακόµα αναπνέεις, τόσο αναρωτιέσαι, τόσο αγωνίζεσαι µε τον εαυτό σου, τόσο ερωτεύεσαι, τόσο φοβάσαι. Αυτό σηµαίνει ότι είσαι τόσο ζωντανός όσο ήσουν στα 20 σου χρόνια. Ναι, µπορεί το σώµα σου να έχει σκεβρώσει και το πρόσωπό σου να έχει γεµίσει ρυτίδες. Όλα τα υπόλοιπα, όµως, παραµένουν ίδια. Εσύ κάτω από αυτό το δέρµα πάλλεσαι το ίδιο, επιθυµείς το ίδιο, αγαπάς το ίδιο. Και είναι τόσο υπέροχο που αυτή η ταινία το δείχνει, επιτέλους! Και που µπορούµε να το συζητάµε αυτό µεταξύ µας και µε τις άλλες γενιές, µέσω της Τέχνης. Χαίροµαι που εσείς οι νέοι άνθρωποι το καταλάβατε. Γιατί σας περιµένει και δεν θέλω µε τίποτα να απελπίζεστε: οι ίδιοι θα είστε, όσο παθιασµένοι και υπέροχοι και µοναδικοί ήσασταν στα 25 σας».

Εχετε µιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για το ότι είστε εναντίον των πλαστικών επεµβάσεων...

«∆εν θα έπρεπε κανείς να είναι δέσµιος της εικόνας του. Και ειδικά µια ηθοποιός. Από την αρχή της καριέρας µου είχα αποφασίσει ότι δεν είµαι η εικόνα µου. ∆εν είµαι οι φωτογραφίες µου. ∆εν είµαι η φωτογένειά µου. ∆εν είµαι η όποια οµορφιά µου. Είµαι κάτι παραπάνω».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved