Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η μητέρα μου με κατέστρεψε»!
Hollywood

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η μητέρα μου με κατέστρεψε»!

Πασίγνωστη ηθοποιός στην αυτοβιογραφία εξομολογείται απίστευτα πράγματα για τη μητέρα της.

«Aμέσως μετά την επιτυχία του “E.T.” θυμάμαι ότι περίμενα την μητέρα μου να πάμε για δείπνο και εκείνη κατέφτασε με ένα πανάκριβο αμάξι, αντί για αυτό που είχαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εννοείται ότι μετακομίσαμε σε πολυτελές σπίτι στην Καλιφόρνια, κάτι που εγώ φυσικά σιχαινόμουν γιατί ήθελα την παλιά μου ζωή πίσω», γράφει, στο βιβλίο «Wildflower», η Drew Barrymore.

Η 40χρονη πια ηθοποιός αναφέρει την περίοδο όταν έχασε τον πατέρα της, την κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ και τις δύο φορές που βρέθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης!

Και μεταξύ άλλων αναφέρει: «θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι αρκετές φορές ξεχνούσε να μου βάλει φαγητό στο σχολείο και, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά έτρωγαν, εγώ καθόμουν και τα κοιτούσα. Με ενοχλούσε περισσότερο ότι δεν είχα φαγητό, παρά ότι είχα μεγαλώσει χωρίς πατέρα. Εξάλλου, η μητέρα μου έχασε την εκτίμησή μου, όταν με πήγε για πρώτη φορά στο “Studio 54”, αντί για το σχολείο».

«Εκτός όλων των άλλων, ήταν μία γυναίκα που έλεγε μονίμως ψέματα! Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζω την ηλικία της. Παρόλα αυτά, συνεχίζω να τη στηρίζω οικονομικά, γιατί, καλώς ή κακώς, είναι η γυναίκα που με έφερε στη ζωή. Και παρόλο που δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν μετανιώνω στο ελάχιστο για όσα έχω ζήσει» καταλήγει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved