Charlie Sheen: «Έκανα χρήση ουσιών και έπινα χωρίς σταματημό! Ήταν μια κούρσα αυτοκτονίας»
Hollywood

Charlie Sheen: «Έκανα χρήση ουσιών και έπινα χωρίς σταματημό! Ήταν μια κούρσα αυτοκτονίας»

Ο Charlie Sheen αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον ιό HIV αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη σοκαριστική αποκάλυψή του. 

«Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ένιωσα ξαφνικά μία εξουθενωτική ημικρανία, επί τρεις συνεχόμενες ημέρες. Πήγα στο επείγοντα, νομίζοντας ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο ή κάποια άλλη πάθηση. Ήμουν εν μέρει σωστός. Μετά από μία σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων μία επίπονη οσφυονωτιαία παρακέντηση, ανακάλυψα, με θλίψη και σοκ, ότι είμαι θετικός στον HIV» τονίζει σε επιστολή του.

Όταν έμαθε το αποτέλεσμα των εξετάσεων: «προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι είχα κολλήσει μέσα σε μία λανθάνουσα πραγματικότητα ή έναν εφιάλτη, που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μετά ξύπνησα! Ήταν αλήθεια. Πραγματικότητα!».

«Η δυσπιστία για τον εαυτό μου, η ντροπή και ο θυμός μου με οδήγησαν σε έναν ακόμα πιο αβυσσαλέο κατήφορο: έκανα χρήση ουσιών και έπινα χωρίς σταματημό! Ήταν μια κούρσα αυτοκτονίας… Ωστόσο, παρά αυτή την σιχαμερή και φρικιαστική οδύσσεια, ήμουν σε εγρήγορση και ακολουθούσα το αντιιικό πρόγραμμά μου».

«Μέσα στην αμηχανία μου και τις δύσκολες στιγμές, επέλεξα (ή μίσθωσα) την παρέα ανούσιων τύπων. Όμως, πάντα χρησιμοποιούσε προφυλακτικό, δεδομένης και της κατάστασής μου. Δυστυχώς, σύντομα, η αλήθεια μου έγινε κίνητρο για κάποιους που με απειλούσαν και με εκβίαζαν για να μου αποσπάσουν χρήματα!», εξομολογείται ο ηθοποιός και συμπληρώνει: «μέχρι σήμερα, έχω πληρώσει αμέτρητες χιλιάδες σε αυτούς τους απελπισμένους τσαρλατάνους! Κλειδωμένος στη ντουλάπα του φόβου, επέλεξα να αφήσω τις απειλές του να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών μου, την ώρα που το μυστικό μου ήταν στα χέρια τους».

«Οι μέρες των ξέφρενων πάρτι είναι πίσω μου. Οι μέρες των φιλανθρωπικών πράξεων μπροστά μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved