Θλίψη στο Χόλιγουντ: Έφυγε από τη ζωή ο…
Hollywood

Θλίψη στο Χόλιγουντ: Έφυγε από τη ζωή ο…

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο, ειδικά του Χόλιγουντ η είδηση του θανάτου πασίγνωστου Αμερικανού ηθοποιού ο οποίος είχε κατακτήσει το ενδιαφέρον του κοινού από τον ρόλο του στην ταινία «Ο Σημαδεμένος».

Ο λόγος για τον Robert Loggia ο οποίος το 1983 είχε υποδυθεί τον έμπορο ναρκωτικών Frank Lopez στην ταινία των Όσκαρ. Έφυγε από τη ζωή χθες το μεσημέρι στο σπίτι του, σε ηλικία 85 ετών. Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του Audrey ο αγαπημένος ηθοποιός πάλευε σκληρά τα τελευταία πέντε χρόνια με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Όμως, τον τελευταίο καιρό η κατάστασή του είχε χειροτερέψει, ωστόσο, τις τελευταίες δύο ημέρες, ήταν καλύτερα και όλοι ήταν σίγουροι ότι θα ανακάμψει. Ξαφνικά όμως η κατάστασή του χειροτέρεψε και μέσα σε λίγες ώρες είχε φύγει από τη ζωή. «Ήταν ένας φοβερός σύζυγος και ένας φοβερός πατέρας», δήλωσε η Audrey η οποία στάθηκε στο πλευρό του για 33 ολόκληρα χρόνια και του είχε χαρίσει τέσσερα παιδιά.

Πολλοί θυμούνται τον ηθοποιό και από τις τηλεοπτικές του δουλειές, «The Sopranos» και «Ημέρα Ανεξαρτησίας», ενώ το 1985 ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία «Η άκρη του νήματος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved