Ράβε, ξήλωνε! Πασίγνωστος σταρ δουλεύει ραπτομηχανή!
Hollywood

Ράβε, ξήλωνε! Πασίγνωστος σταρ δουλεύει ραπτομηχανή!

Όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη ζωή, αλλά να το γυρνάει ένας μεγάλος σταρ σε κοπτική - ραπτική, αυτό δεν το περιμέναμε! Η δουλειά δεν είναι ντροπή όμως...

Πήρε τη ραπτομηχανή και... ράβε - ξύλωνε!

Ο λόγος για τον μεγάλο σταρ του Hollywood, Antonio Banderas, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη μεγάλη οθόνη και να αφιερωθεί σε μια άγνωστη, μέχρι στιγμής, μεγάλη του αγάπη, την υψηλή ραπτική!

Ναι ναι... Καλά διαβάζετε! Ο Antonio, ο πασίγνωστος Ζορό, που είχε σπάσει ταμεία, αποφάσισε να ράψει τη δική του... μπέρτα!

Το Central Saint Martins, είναι το πανεπιστήμιο μόδας στον Λονδίνο από το οποίο έχουν αποφοιτήσει μερικοί από τους μεγαλύτερους μόδιστρους. John Galliano, Alexander Mc Queen, Phoebe Philo, Stella Mc Cartney και Mary Katrantzou είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που ανήκουν στην λίστα των αποφοίτων του πανεπιστημίου. Με τους φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν εκεί να είναι χιλιάδες, τελικά ελάχιστοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να γίνουν δεκτοί. Ένας εξ αυτών είναι και ο ηθοποιός Antonio Banderas.

Ο ίδιος ανάρτησε πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Instagram, μία φωτογραφία με μανεκέν ραπτικής, σχολιάζοντας από κάτω: “Η δεύτερη εβδομάδα σπουδών στο Cental St. Martins ξεκινά. Έντονη, συναρπαστική, σοβαρή και διασκεδαστική ταυτόχρονα”.

Επίσης σχολίασε σε εκπομπή: "Φυσικά και δεν θα σταματήσω την επαγγελματική μου πορεία, θα συνεχίσω να σκηνοθετώ και να παίζω σε ταινίες, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς καινούριο”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved