Γνωστή ηθοποιός μίλησε για το φιλί που έδωσε σε άλλη γυναίκα
Hollywood

Γνωστή ηθοποιός μίλησε για το φιλί που έδωσε σε άλλη γυναίκα

Για το φιλί, που έδωσε σε άλλη γυναίκα, μίλησε γνωστή ηθοποιός και την εμπειρία της από όλο αυτό... 

Ο λόγος για την Cate Blanchett, τη μεγάλη ηθοποιό του Hollywood, η οποία μίλησε για το αισθησιακό φιλί που έδωσε στο στήθος μιας γυναίκας κι έγινε γκέι για τις ανάγκες της ταινίας "Κάρολ".

Η ηθοποιός μίλησε στο Πρώτο Θέμα: «Η Κάρολ παραδέχεται μπροστά στον άντρα της και τους δικηγόρους τουότι είναι ομοφυλόφιλη. Αυτή η σκηνή είναι αυτό που λέμε στα σενάρια “Ήρθε η ώρα του μεγάλου λόγου”. Ξέρετε όταν σηκώνεται ο πρωταγωνιστής και βγάζει λόγο.... Δεν ήθελα να την παίξω έτσι. Μεγαλόφωνα, πολιτικά. Δεν ήταν αυτό. Η Κάρολ ήταν γκέι αλλά και ένας ακριβοθώρητος άνθρωπος. Η ιδιωτική της ζωή, ήταν αυστηρά ιδιωτική. Θυμήθηκα την μέρα που γάμου μου. Σκέφτηκα μέσα στο τρακ μου ως νύφη ότι “έλα μωρέ ηθοποιός είμαι. Θα τα καταφέρω. Κι όμως όταν ήρθε η ώρα των όρκων η φωνή μου, δεν έβγαινε, γιατί αυτά που ήθελα να πω στον άνθρωπό μου ήταν ιδιωτικά. Οπότε και η Κάρολ έπρεπε να ψιθυρίσει...» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Πόσο αμήχανο ήταν ωστόσο για εκείνη να παίξει μία γκέι σκηνή αλλά και πως αντέδρασαν οι δικοί της άνθρωποι σε αυτή την θέα;

«Θα σας απαντήσω διαφορετικά. Στην πρεμιέρα της “Κάρολ” ήρθε και η μητέρα μου. Ήταν τα γενέθλιά της και αυτό ήθελε να κάνει, να έρθει στην πρεμιέρα μου. Την προειδοποίησα λοιπόν: “Μαμά πρέπει να ξέρεις πως στην ταινία υπάρχει μία ερωτική σκηνή- θα με δεις να φιλάω το στήθος μιας γυναίκας. Σοκαρίστηκε λίγο και με διέκοψε μη θέλοντας άλλες εξηγήσεις. Οπότε, όταν καθόμασταν δίπλα-δίπλα στο σινεμά και ήρθε η ώρα της σκηνής, ασυναίσθητα κράτησα για λίγο την αναπνοή μου. Κάποια στιγμή την άκουσα να ψιθυρίζει ούτε καν σε μένα αλλά στον εαυτό της “Ω πόσο υπέροχο”. Αυτό νομίζω και εγώ, πως όταν κάτι απεικονίζεται τίμια από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, ξεχνάς ακόμα και τι ακριβώς βλέπεις. Δεν ξέρω αν έχετε κάνει συγκλονιστικό σεξ, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο συναίσθημα. Δεν βλέπεις πια σώματα, δεν ξέρεις ποιο είναι το χέρι ποιανού, χάνεις την αίσθηση της σάρκας, της πραγματικότητας. Απλώς, νιώθεις. Η μητέρα μου δεν σχολίασε στην ουσία την ερωτική σκηνή, αλλά την δύναμη της ιστορία. Και αυτό ελπίζω να περάσει σε όλους τους θεατές. Η ταινία έχει να κάνει με την δύναμη που αποκτάς όταν ερωτεύεσαι» αποκάλυψε η Cate.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved