Andrea Osvart: «Είναι ωραίο να αλλάζουν οι άνθρωποι για τον έρωτα »
Hollywood

Andrea Osvart: «Είναι ωραίο να αλλάζουν οι άνθρωποι για τον έρωτα »

Η Andrea Osvart είναι η νέα συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Την Ελλάδα την επισκέφτηκε για πρώτη φορά πέρυσι, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας;

«Όχι, η Ελλάδα είναι μια χώρα που θαυμάζω και έχω επισκεφτεί αρκετές φορές για διακοπές. Χαίρομαι που η οικονομική κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική όσο θέλουν να την παρουσιάζουν τα διεθνή Μέσα, προβάλλοντας συνεχώς εξαγριωμένους, απελπισμένους πολίτες, διαδηλώσεις και μια εξαθλιωμένη οικονομία. Παρά τις αντιξοότητες και την κρίση, διαπιστώνω ότι οι Έλληνες δεν έχουν χάσει το κέφι, την ελπίδα και την ελευθερία τους» τόνισε στο Hello.

-Πώς γνωριστήκατε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

«Σε καθαρά επαγγελματικό πλαίσιο. Έκανε για μεγάλο διάστημα κάστινγκ οε όλη την Ευρώπη για την ταινία του. Στη Γερμανία γνωρίστηκε με τον ατζέντη μου, είδε υλικό από δουλειές μου και μου ζήτησε να περάσω από οντισιόν στην Αθήνα! Ήρθα, πέρασα επιτυχώς από το δοκιμαστικό και πήρα το ρόλο.»

- Πώς ήταν η συνεργασία σας;

«Αψογη. Και οι δυο ξέραμε που θέλαμε να πάμε το χαρακτήρα και κινηθήκαμε προς την ίδια κατεύθυνση. Ο Χριστόφορος είναι ταλαντούχος, τελειομανής και έχει όραμα και όρεξη γι' αυτό που κάνει.»

- Τι σας αρέσει περισσότερο στην ταινία;

«Μ' αρέσει που κρύβει βαθιά νοήματα, που θα αγγίξουν και θα ευαισθητοποιήσουν πολύ κόσμο. Επίσης, θεωρώ ότι το πιο μαγικό στοιχείο της είναι οι εναλλαγές συγκίνησης και γέλιου, τις οποίες ο Χριστόφορος έχει φροντίσει με μαεστρία.»

-Η «Ελίζ», η ηρωίδα που υποδύεστε, είναι ψυχρός άνθρωπος όμως αλλάζει την κοσμοθεωρία της όταν ερωτεύεται. Το βρίσκετε γοητευτικό αυτό στους ανθρώπους;

«Ναι, είναι ωραίο να αλλάζουν οι άνθρωποι για τον έρωτα. Βλέπω ότι πολλοί γύρω μου είναι ευάλωτοι απέναντι στην αγάπη, είτε επειδή φοβούνται μήπως πληγωθούν ή επειδή έχουν ήδη βιώσει ερωτική απογοήτευση. Πιστεύω όμως ότι οι γενναίοι επιτρέπουν στον εαυτό τους να έχει έντονα συναισθήματα και δε φοβούνται να τα εκφράσουν. Η αγάπη και ο πόνος αναπόφευκτα εναλλάσσονται στις ζωές μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved