Sarah Jessica Parker: «Κανείς δεν είναι συμφιλιωμένος με την ιδέα των άσπρων μαλλιών»
Hollywood

Sarah Jessica Parker: «Κανείς δεν είναι συμφιλιωμένος με την ιδέα των άσπρων μαλλιών»

Λατρεύει την Ελλάδα και δεν το κρύβει! Η Sarah Jessica Parker αποκαλύπτει ότι είναι ορκισμένη φίλη της πατρίδας μας ακόμη και τώρα στα δύσκολα, ενώ μιλά για τις ανασφάλειες που έχει ως γυναίκα!

«Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τη νιώθω σαν δεύτερη πατρίδα μου. Λατρεύω την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, είναι ότι πιο νόστιμο έχω δοκιμάσει ποτέ. Έχω έρθει στη Θάσο, την Πάρο, την Αντίπαρο και την Κύθνο. Τα νησιά σας είναι σαν ένα κομμάτι του παραδείσου “φυτεμένο” στην ελληνική γη. Με τον Matthewσυνέχεια συζητάμε να αγοράσουμε σπίτι σε ένα ελληνικό νησί, αλλά ακόμα δεν το έχουμε κάνει. Το θέλω, όμως, σαν τρελή», αποκαλύπτει η Κάρι του “Sex and the city” ενώ συνεχίζει σχετικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα για την οποία… κάτι έχει πάρει το αυτί της, λέγοντας: «Έχω ακούσει για την τεράστια κρίση που περνάει η Ελλάδα. Σας συμπονώ και συμπάσχω μαζί σας. Αλλά ακόμη και σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση δεν πρέπει σαν Έλληνες να χάνετε την ψυχραιμία και την ελπίδα σας. Όλα με κάποιον τρόπο νομίζω θα ξεπεραστούν. Ίσως οι κυβερνήσεις σας σταματήσουν επιτέλους μετά από χρόνια να κάνουν τα ίδια λάθη, να παίρνουν τις ίδιες επιπόλαιες αποφάσεις και να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο καλό της χώρας και στο προσωπικό τους κέρδος».

Πως νιώθει όμως μια star του Hollywood ως μάνα τριών παιδιών αλλά και στην ιδέα ότι μεγαλώνει; ««Κανείς δεν είναι συμφιλιωμένος με την ιδέα των άσπρων μαλλιών, της αρρώστιας και του πόνου. Νιώθω ακριβώς όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα. Υπάρχουν μέρες που ξέρω πως κάνω τη δουλειά μου πολύ καλά, κι άλλες μέρες που τα σκατώνω. Όπως τώρα που βρίσκομαι εδώ και τα παιδιά μου μίλια μακριά» αναφέρει χαρακτηριστικά η Sarah Jessica Parker!

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved