Ο γιος του Μπελμοντό αποκαλύπτει πως η Ούρσουλα Αντρες χάλασε τον γάμο των γονιών του
Hollywood

Ο γιος του Μπελμοντό αποκαλύπτει πως η Ούρσουλα Αντρες χάλασε τον γάμο των γονιών του

Ο Πολ Μπελμοντό έκανε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πατέρα του και θα παρουσιαστεί στις 3 Ιανουαρίσου από κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης.

Ο Ζαν Πολ Μπελμόντο ήταν ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του γαλλικού σινεμά. Ο γιος του σήμερα είναι 52 χρονών και είναι οδηγός σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων.
Στο ντοκιμαντέρ ο Πολ Μπελμοντό μιλάει για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του πατέρα του, ο οποίος έπαιξε στον κινηματογράφο, αλλά και παντρεύτηκε μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο. Ο Γάλλος σταρ είναι σήμερα 82 ετών και ζει με την τελευταία του σύντροφο Barbara Gandolfi. Ωστόσο, σε αυτό το ντοκιμαντέρ γίνεται εκτενέστερη αναφορά στην γνωριμία του Γάλλου ηθοποιού με την εντυπωσιακή Ούρσουλα Αντρες. Όταν ο Μπελμοντό γνώρισε την Ούρσουλα Αντρες, στη δεκαετία του 1960, ήταν ήδη παντρεμένος με την Ελοντί Κονσταντέν, μητέρα του Πολ, η οποία ήταν χορεύτρια. «Το πάθος του πατέρα μου για την Ούρσουλα διέλυσε την οικογένειά μας, αλλά ήταν ένα σημαντικό επεισόδιο στη ζωή του», αφηγείται ο Πολ Μπελμοντό στο ντοκιμαντέρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved