Στα ίχνη του Κένεντι ο... Τζέιμς Φράνκο
Hollywood

Στα ίχνη του Κένεντι ο... Τζέιμς Φράνκο

Τζέιμς Φράνκο, Στίβεν Κινγκ και Τζ. Τζ. Αμπραμς «συναντιούνται» στο «11.22.63», όπου ένας καθηγητής θέλει να... αλλάξει την Ιστορία.

Στις 15 Φεβρουαρίου, Ημέρα Προέδρων στην Αμερική (Presidents Day), θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας «11.22.63». Η μίνι σειρά των οκτώ επεισοδίων θα προβληθεί από το διαδικτυακό Hulu και βασίζεται στο ομώνυμο best seller του μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ, ενώ ο Τζέιμς Φράνκο κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η τηλεοπτική μεταφορά του «11.22.63» ακολουθεί τον Τζέικ Επινγκς, έναν καθηγητή γυμνασίου στο μάθημα της Ιστορίας, στην προσπάθειά του να εμποδίσει τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι στις 22 Νοεμβρίου 1963 καθώς ανακαλύπτει έναν τρόπο να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Ο Τζέικ είναι αποφασισμένος να ζήσει στο παρελθόν με σκοπό να λύσει το μεγάλο μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του JFK και προσπαθεί να ξαναγράψει την Ιστορία από την αρχή. Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο στο Οντάριο, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου η παραγωγή μετακόμισε στο Ντάλας.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved