Φερεντίνος: «Φυτρώνουν πλέον παντού, σαν τα μανιτάρια... Πόσοι ακόμα να κάνουν late night;»
Hollywood

Φερεντίνος: «Φυτρώνουν πλέον παντού, σαν τα μανιτάρια... Πόσοι ακόμα να κάνουν late night;»

Τρία χρόνια «Άκου τι είπαν», έχουν έρθει στιγμές που να έχει πιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος τον εαυτό του να βαριέται λιγάκι; 

«Προς το παρόν όχι. Εξακολουθώ να το απολαμβάνω, όπως το απολάμβανα τοn πρώτο καιρό. Ασε που έχουμε ακόμα πάρα πολλές ιδέες σε σχέση με τις ερωτήσεις μας και πολλά πράγματα στο μυαλό μας σύμφωνα με τα οποία μπορούμε να ανανεωθούμε, αν και εφόσον πάμε και του χρόνου» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ολο αυτό το διάστημα δεν σου έχει λείψει τηλεοπτικά τίποτα;

«Αυτό που μου έχει λείψει είναι το live και η άμεση αντίδραση που μπορείς να έχεις σε σχέση με το τι συμβαίνει τώρα!»

-Εχεις σκεφτεί το επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα; Τι θα ήθελες να κάνεις μετά; Θα ήθελες, για παράδειγμα, να κάνεις ένα σόου;

«Θα ήθελα να κάνω κάτι που να βασίζεται σε μία πραγματικά ξεχωριστή ιδέα. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να έχει ένα εύρημα. Εχω διάφορα στο μυαλό μου και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Οσο για το σόου, πιστεύω πως δεν είναι πια εποχές για σόου. Δεν είναι εποχές για τούμπες, κωλοτούμπες, γκλαμουριές, υπερβολές και γέλια χωρίς νόημα. Ο κόσμος είναι σε μια άλλη φάση...»

-Ενα late night θα έκανες;

«Κάνε κι εσύ ένα μπορείς... Φυτρώνουν πλέον παντού, σαν τα μανιτάρια... Πόσοι ακόμα να κάνουν late night; Πόσοι ακόμα να βάλουν κοστούμι; Και το κυριότερο; Πόσοι είναι έτοιμοι από την εγχώρια σόουμπιζ να βγουν στον αέρα και να εκτεθούν; Όλες αυτές οι εκπομπές για να γίνουν και να έχουν επιτυχία, όπως έχουν στο εξωτερικό, πρέπει να υπάρχει ένα γερό και στέρεο σταρ σύστεμ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved