«Η καρδιά της Celine είναι κομμάτια»
Hollywood

«Η καρδιά της Celine είναι κομμάτια»

Μετά από 21 χρόνια γάμου, η Celine Dion αποχαιρέτησε το σύζυγό της, Rene Agnelil, με απλά λόγια από τους γαμήλιους όρκους τους: «Στην αρρώστια και στην υγεία». Το Μάρτιο του 2015 είχε εκμυστηρευτεί στο People πως «Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Φοβάμαι μην τον χάσω».

Ο σύζυγος της Καναδής τραγουδίστριας είχε πολεμήσει άλλες δύο φορές τον καρκίνο, αλλά η τρίτη έμελλε να είναι και η τελευταία. Έτσι, στις 14 Ιανουαρίου, οι φόβοι της έγιναν πραγματικότητα, καθώς ο σύζυγός της άφηνε την τελευταία του πνοή εξαιτίας του καρκίνου στο λαιμό.

Δύο ημέρες μετά, την ημέρα που ο Angélil θα γιόρταζε τα 74ά γενέθλιά του, η Celine Dion δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα, καθώς ο αδελφός της, Daniel, πέθανε κι εκείνος από καρκίνο, στα 59 του. «Η καρδιά της είναι κομμάτια» λέει πηγή κοντά στην τραγουδίστρια. «Δεν υπάρχουν λόγια, βρίσκεται σε βαθιά » συμπλήρωσε.

Η Dion ήταν εκείνη που οργάνωσε τις λεπτομέρειες της κηδείας στην εκκλησία Notre-Dame Basilica του Μόντρεαλ, όπου και είχαν παντρευτεί, ενώ παράλληλα έπρεπε να παρηγορήσει τα τρία παιδιά της, τον René Charles (15) και τους 5άχρονους δίδυμους Nelson και Eddy. Οι φίλοι της οικογένειας λένε πως ο θάνατος τουAngélil σόκαρε την οικογένεια.

Παρόλο που το πρόβλημα της υγείας του χειροτέρευε –έπαιρνε τροφές μέσω σωλήνα–, είχε προγραμματισμένα επαγγελματικά ραντεβού για την ημέρα που τελικά πέθανε, ενώ συζητούσε με την Dion ιδέες για τις παραστάσεις της.

Το συγκεκριμένο πρωινό η τραγουδίστρια ήταν στο σπίτι με τα παιδιά. Είχε μόλις πληροφορηθεί πως η υγεία του αδελφού της –ενός από τα 14 αδέλφια της γαλλοκαναδέζικης οικογένειάς της– είχε επιδεινωθεί και κανόνισε να ταξιδέψει η μητέρα της, Thérèse, στο Κεμπέκ.

ΠΗΓΗ: PEOPLE

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved