Kate Winslet: Η ταινία για τον Steve Jobs και ο ρόλος της
Hollywood

Kate Winslet: Η ταινία για τον Steve Jobs και ο ρόλος της

Στην ταινία «Steve Jobs», η Kate Winslet δημιουργεί μια ηρωίδα της οποίας τη ζωή ο θεατής υποτίθεται πως παρακολουθεί επί 20 χρόνια. Ποιες ήταν οι ιδιαιτερότητες αυτού του ρόλου; 

«Με βοήθησαν πολύ οι μακιγιέρ και οι κομμωτές και οπωσδήποτε τα ρούχα, γιατί έπρεπε να είναι εμφανείς οι αλλαγές στις χρονικές περιόδους της ζωής του Jobs. Δεν έχει όμως να κάνει μόνο με εκείνο το πρόσωπο ή τους υπόλοιπους χαρακτήρες, εφόσον όλοι μεγαλώνουν μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι ότι γίνονται μεγάλες αλλαγές το 1984 και το 1988. Εκείνα τα χρόνια σε επίπεδο μόδας έγιναν πολλές αλλαγές στο στυλ και μέσω των κουστουμιών έπρεπε να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση του μεγαλώματός μου, οπότε ήταν τα ρούχα και τα μαλλιά που έκαναν τη διαφορά .Ξεκινήσαμε την καταγραφή της εποχής από το 1984,μια στιγμή της ταινίας όπου εμφανίζομαι χωρίς καθόλου μέικ απ στο πρόσωπο μου, με γυαλιά και πολύ κοντά μαλλιά. Όταν φτάσαμε στο Ι988 προσθέσαμε στην ηρωίδα περισσότερο μέικ απ και στυλ, την κάναμε να φαίνεται πιο συμβατική, δεδομένου ότι πλέον είχε παιδιά, κάτι που συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Ήθελα και εγώ να έχω περισσότερο το αίσθημα της μητρότητας στο τρίτο μέρος της ταινίας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Υπήρξε κάποια ουσιαστική δυσκολία στη διαδικασία αυτή;

«Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Αυτό το μέρος της ταινίας μόνο δύσκολο δεν μπορείς να το πεις. Το δύσκολο μέρος ήταν να μάθω το κείμενο, να δουλέψω με γρήγορους ρυθμούς και τα μεγάλα μέρη διαλόγου. Αυτό ήταν το δύσκολο μέρος της ταινίας, που, για να είμαι ειλικρινής, το βρήκα αρκετά γοητευτικό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved