Christian Bale: «Είμαι τραγικός με τους αριθμούς»
Hollywood

Christian Bale: «Είμαι τραγικός με τους αριθμούς»

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Christian Bale πραγματεύεται την οικονομική κρίση του 2007-08 στην Αμερική. Μπορεί να μην είναι τόσο ελαφρύ θέμα, αλλά η ταινία δεν είναι καθόλου «βαριά».

«Όντως, γιατί δημιουργήθηκε με τέτοιον τρόπο που γίνεται αντιληπτό από όλους τι συμβαίνει. Αυτοί είναι ο λόγος που με εντυπωσίασε. Είναι μια ταινία για την οικονομική κρίση που είναι διασκεδαστική. Είναι αστεία και ταυτόχρονα σπαρακτική. Ο Άνταμ Μακ Κει πραγματικά το κατάφερε και είναι αληθινός σταρ ως σκηνοθέτης» τόνισε στο OK.

- Πώς τα πας με τους αριθμούς; Διαβάζεις για το χρηματιστήριο ή κάνεις επενδύσεις;

«Είμαι τραγικός με τους αριθμούς οπότε όχι. Όσο ήμουν στην ταινία, άκουγα διάφορα, αλλά με το που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, τα ξέχασα όλα. Η ταινία είναι διασκεδαστική, οπότε δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης του χρηματιστηρίου. Όλα τα αντιλαμβάνεσαι εύκολα και όμορφα και δεν οε νοιάζει που δεν θυμάσαι λεπτομέρειες και ονόματα. Πιάνεις το νόημα, και αυτό έχει σημασία στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Ήμουν έκπληκτος αλλά και περήφανος για τον εαυτό μου που τα κατάλαβα όλα. Είχε πλάκα μέχρι να φτάσω σε αυτό το σημείο. Βέβαια, ήταν τραγικό όταν έφτανες στο σημείο που καταλάβαινες ποιες είναι οι συνέπειες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved