Sylvester Stallone: «Είμαι πολύ περήφανος αλλά και εντυπωσιασμένος, που βρισκόμαστε στο έβδομο Ρόκι»
Hollywood

Sylvester Stallone: «Είμαι πολύ περήφανος αλλά και εντυπωσιασμένος, που βρισκόμαστε στο έβδομο Ρόκι»

Τι λέει ο Sylvester Stallone για το "Rocky 7" και πώς νιώθει, που ύστερα από τόσα χρόνια, αναβιώνει η σειρά ταινιών...

Πιστεύεις ότι η νεότερη γενιά θα «αγκαλιάσει» τον Ρόκι;

"Η νεότερη γενιά δεν ήταν παρούσα όταν κάναμε ίο τρίτο Ρόκι -ξεχνά το πρώτο-, ώστε να ήταν αυτονόητο ότι αυτό θα το «αγκάλιαζαν» και θα το πήγαιναν οτο επόμενο επίπεδο. Είμαι πολύ περήφανος αλλά και εντυπωσιασμένος, που βρισκόμαστε στο έβδομο Ρόκι, το Κριντ για την ακρίβεια. Η ιστορία του Ρόκι ολοκληρώθηκε, οπότε, αν όλα πάνε καλά, αυτή η ταινία αποτελεί την αρχή μια·; καιναύριοϊ σειρώ ταινιών".

Είναι συγκινητικό να παρακολουθεί κανείς τη μεταμόρφωση σου μετά την αρρώστια του Ρόκι, στην οποία έχασες πολλά μαλλιά. Πώς ήταν η εμπειρία αυτή για σένα, ιδιαίτερα έπειτα από 40 χρόνια που υποδύεσαι αυτόν τον ρόλο; Πώς αισθάνεσαι με την ιδέα του θανάτου;

"Η αλήθεια είναι ότι κάθεσαι οτην καρέκλα του μακιγιάζ και έπειτα από μιάμιση ώρα σηκώνεσαι μεταμορφωμένος σε έναν άλλον άνθρωπο, ο οποίος είναι άρρωστος. Μπορεί αυτό να είναι μακιγιάζ, αλλά αυτό βιώνουν, καθημερινά πολλοί άνθρωποι Αυτό είναι το πεπρωμένο τους".

Ποιες είναι λοιπόν οι σκέψεις σου για τη δική σου θνητότητα;

"Όταν είδα τον εαυτό μου μετά το μακιγιάζ είπα «Θεέ μου, έχω ευθύνη να το πάρω πολύ σοβαρά» και το έκανα και αυτό με βοήθησε στην ερμηνεία μου. Έγινα περισσότερο συμπονετικός με τους ανθρώπους. Η μοίρα τους είναι γεμάτη κίνδυνο, απόγνωση και πόνο. Συνειδητοποίησα ότι το ρολόι χτυπάει και η ηλικία μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία μας. Οπότε άνοιξα περισσότερο τα μάτια μου και ήρθα πιο κοντά στην ιδέα του θανάτου. Γι΄αυτό και μετά τη συνέντευξη, θα αυτοκτονήσω. (Γελάει). Δε θέλω να ζήσω άλλο. Αυτή ήταν η πραγματικά πιο καταθληπτική ερώτηση, που μου έχουν κάνει στη ζωη μου. Είχα καλή διάθεση μέχρι τη στιγμή, που με ρώτησες αυτό".

ΠΗΓΗ:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved