Ντέιβιντ Ντουκόβνι: «Δεν θα έλεγα «ναι» σε αυτή τη δουλειά αν δεν με προκαλούσε να την κάνω»
Hollywood

Ντέιβιντ Ντουκόβνι: «Δεν θα έλεγα «ναι» σε αυτή τη δουλειά αν δεν με προκαλούσε να την κάνω»

Ο David Duchovny επιστρέφει με την σειρά X-Files και απαντά στο πώς επηρέασε η σειρά τη ζωή του.

«Σχεδόν με κανέναν τρόπο. Εννοώ ότι σαφέστατα είχε τεράστια σχέση η σειρά με την καριέρα μου, έτσι ξεκίνησα ουσιαστικά να γίνομαι γνωστός. Μου έδωσε άπειρες ευκαιρίες και σαφέστατα πολλά χρήματα. Μου έδωσε την ευκαιρία να πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά και να παίζω για 14 ώρες επί 8 συναπτά έτη. Έτσι δημιούργησα τον προσωπικό μου τρόπο ερμηνείας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Αρα είστε ευτυχισμένος που επιστρέψατε και ξεκινάτε από την αρχή;

«Είμαι χαρούμενος. Πάντοτε είμαι χαρούμενος που δουλεύω. Μου αρέσει να έχω δουλειά, μου αρέσει να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους και πιστεύω ότι η σειρά είναι υπέροχη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος και είμαι ευγνώμων για πολλά πράγματα. Δεν το σκέφτομαι, όμως, τόσο εσωτερικά. Είναι όπως όταν παίζεις ένα σπορ, δεν σκέφτεσαι ότι θα χτυπήσεις με τη ρακέτα την μπάλα στο τένις, απλά το κάνεις. Ετσι υποδύομαι τον ρόλο μου στα «The X-Files».

- Υπάρχει κάτι που εξακολουθείτε να βρίσκετε συναρπαστικό, προκλητικό ή ιδιαίτερα απαιτητικό;

«Τα πάντα. Δεν θα έλεγα «ναι» σε αυτή τη δουλειά αν δεν με προκαλούσε να την κάνω. Δεν θα υπήρχε λόγος να επιστρέψω, ειδικά στην ηλικία μου, στα 54, στον ρόλο του τριαντάρη Μόλντερ. Δεν είναι ένας άλλος χαρακτήρας. Δεν θα φορέσω απλώς ένα μαύρο κοστούμι και θα έχω γαλλική προφορά. Θα κάνω αλλαγές που ίσως δεν είναι ορατές, αλλά αυτή είναι η πρόκληση για τον ηθοποιό.»

- Πώς κρίνετε σήμερα την απόφασή σας να μη συμμετάσχετε στην προηγούμενη σεζόν;

«Απλά δεν ήμουν στην τελευταία σεζόν. Μια χαρά. Δεν υπήρξε κάποιο μεγάλο θέμα.»

- Πώς νιώθετε όταν βλέπετε θαυμαστές σας ντυμένους όπως ο χαρακτήρας σας;

« Δεν μπορώ να πω ότι κάθε τύπος που φοράει ένα κοστούμι είναι ο Μόλντερ. Φαντάσου να περπατούσα στη Νέα Υόρκη έξω από το Χρηματιστήριο και να σκεφτόμουν: «Ρε συ, όλοι αυτοί είναι τεράστιοι φαν, ντύνονται σαν τον Μόλντερ». Είναι κολακευτικό, βέβαια, το πόσο έχει αγαπηθεί η σειρά. Δεν θέλω να ακουστώ ούτε αγνώμων ούτε βλάκας. Χωρίς το κοινό δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ να μιλάμε για τα έξι νέα επεισόδια. Και φαντάσου ότι τελειώσαμε τη σειρά πριν τα social media και όλη τη φάση με τα smartphones, αλλά καταφέραμε να γίνουμε φαινόμενο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved