Διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Κέρδισα Όσκαρ και τώρα είμαι ταπί»
Hollywood

Διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Κέρδισα Όσκαρ και τώρα είμαι ταπί»

Πώς διάσημος ηθοποιός και βραβευμένος με Όσκαρ χρόνια μετά τη νίκη του, είναι στα αζήτητα και... ταπί!

Υπήρξε στα νιάτα του διάσημος σταρ και περιζήτητος στο Χόλιγουντ όμως πλέον κανείς δεν τον θέλει για δουλειά με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε τα προς το ζην! Ο λόγος για τον Richard Dreyfuss ο οποίος κέρδισε το 1978 Όσκαρ για την ταινία The Goodbye Girl, μία κωμωδία του Neil Simon η οποία αποτέλεσε το ζενίθ της καριέρας του.

Ο Dreyfuss έγινε επίσης σταρ από τον ρόλο του στην ταινία «Jaws» όμως πλέον βρίσκεται στα αζήτητα. Για τους περισσότερους, η νίκη ενός Όσκαρ σημαίνει αναγνώριση αφού προηγουμένως έχουν εξαργυρώσει την επιτυχία τους με πολλά εκατομμύρια, βίλες, πισίνες και γενικότερα άνετη ζωή. Και φυσικά, σεβασμό από την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ για αυτή την τιμή από την Ακαδημία.

Μόνο έτσι όμως δεν είναι τα πράγματα για τον Richard Dreyfuss ο οποίος γελάει με όλα αυτά. Και να σκεφτεί κανείς ότι εκτός από τις προσωπικές επιτυχίες του σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ. Και κάτι που είναι επίσης αξιοσημείωτο είναι πως όταν κέρδισε το Όσκαρ ήταν ο νεότερος νικητής Α’ Αντρικού ρόλου στην ιστορία της Ακαδημίας.

Σήμερα, στα 68 του χρόνια, αν και διαθέτει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο των Αστέρων, δεν χαίρει της εκτίμησης της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Δεν τον αναγνωρίζουν αν πατήσει τα πόδι του σε κάποιο χολιγουντιανό πλατό γυρισμάτων και σίγουρα δεν θυμούνται καν ότι έχει κερδίσει Όσκαρ. «Είναι δύσκολο και σκληρό να το παραδέχεται κανείς» λέει και συνεχίζει: «έχω καλύτερο σώμα για να δουλέψω από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό που γνωρίζω, έχω γυρίσει πενήντα ή εξήντα ταινίες για τις οποίες είμαι πολύ περήφανος. Κυρίως επειδή δεν δούλευα ποτέ για τα χρήματα. Όμως τώρα δεν μπορώ να πω το ίδιο. Έπρεπε να το κάνω και αυτό για να ζήσω».

Όσο για την λέξη «ταπί» που χρησιμοποιεί για να αποκαλύψει την πραγματική οικονομική του κατάσταση, ο Richard Dreyfuss τονίζει: «Όταν χρησιμοποιώ τη φράση ‘είμαι ταπί’ εννοώ ‘είμαι ταπί’. Σημαίνει ότι δεν έχω πλέον τα χρήματα που είχα. Ήθελα να πάρω σύνταξη, να αποσυρθώ και να παίρνω τη γυναίκα μου, τη Svetlana σε κρουαζιέρες. Δεν μπορώ να το κάνω όμως αυτό γιατί δεν έχω τα χρήματα. Ήθελα να μπορώ να ταξιδεύω στην Ευρώπη όταν θέλω. Και δεν μπορώ» είπε σύμφωνα με τη Daily Mail...

Για να δούμε ποιοί θα τα πάρουν φέτος; Αξίζει να σημειωθεί ότι η 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, την οποία θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, πλησιάζει!

Οι ταινίες που θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες! Συνολικά, οι ταινίες που πρώτοι θα δουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, συγκέντρωσαν 72 υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των φετινών Oscar!

Την Κυριακή το βράδυ λοιπόν Τα κανάλια Novacinema προβάλλουν ζωντανά & σε αποκλειστικότητα & την τελετή των Oscars, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου. Επίσης η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO τόσο live όσο και ondemand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved