Hollywood

Όσκαρ 2016: Δεν θα ξανακούσουμε από τους νικητές «Ευχαριστώ τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον Θεό…»

Μία απαγόρευση στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα συζητηθεί!

Και ναι, είναι αλήθεια, δεν θα ξανακούσουμε από τους νικητές των χρυσών αγαλματιδίων να ευχαριστούν τη μαμά τους, τον μπαμπά τους, τον σκύλο τους, τον Θεό που τους έκανε ανθρώπους!

Μετά από απόφαση της Ακαδημίας των Όσκαρ, από τη φετινή διοργάνωση και πέρα απαγορεύεται οι νικητές να λένε την λέξη «Ευχαριστώ», «Θέλω να ευχαριστήσω» κτλ. Τα Όσκαρ δίνουν τέλος στα ατελείωτα λογίδρια των διάσημων ηθοποιών που με μία ανάσα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συνεργάτες τους, όλους τους συγγενείς και όλους τους φίλους και γνωστούς που θυμούνταν εκείνη τη στιγμή που κρατούσαν περιχαρείς το αγαλματάκι.

Η Ακαδημία αποφάσισε να δημιουργήσει κάποιους κανόνες και ανάμεσα σε αυτούς είναι να μην αναφέρουν οι νικητές ονόματα οικείων τους. Στη θέση των λογίδριων και των ευχαριστιών θα ρολάρει πίσω τους μία οθόνη με πρόσωπα που οι υποψήφιοι θα έχουν δηλώσει από πριν σε περίπτωση που κερδίσουν και θέλουν να ευχαριστήσουν. Έτσι θα δημιουργείται το ανάλογο βίντεο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Επίσης, η παρουσία κάθε νικητή πάνω στη σκηνή δεν θα ξεπερνά τα 45 δευτερόλεπτα ώστε ο σκηνοθέτης να είναι μέσα στους χρόνους του σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση και την έκβαση της βραδιάς. Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με το Today θα αποφευχθούν και μονότονοι μονόλογοι διάσημων ηθοποιών που το μόνο που κατάφερναν ήταν να γελοιοποιηθούν εκείνη την ώρα μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατών.

Μπορείς να το ανακαλύψεις ζωντανά παρακολουθώντας τα κανάλια Novacinema που προβάλλουν σε αποκλειστικότητα την τελετή των βραβείων Oscar, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου! Επίσης για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO σε tablet, laptop ή smartphone τόσο live όσο και Οn Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved