Oscars 2016: Η goodie bag για τους υποψήφιους έχει ταξίδια, πλαστικές επεμβάσεις και χαρτί υγείας!
Hollywood

Oscars 2016: Η goodie bag για τους υποψήφιους έχει ταξίδια, πλαστικές επεμβάσεις και χαρτί υγείας!

Κάθε χρόνο τα δώρα που παίρνουν από τους χορηγούς οι υποψήφιοι για ένα Όσκαρ είναι εντυπωσιακά. Φέτος περισσότερο από ποτέ αφού όσοι διεκδικούν βραβείο στα Oscars 2016 κερδίζουν δώρα αξίας 232.000 δολαρίων! 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι 40% "ακριβότερη" από την περσινή που είχε δώρα αξίας 160.000 δολαρίων! Και περιέχει 4 ταξίδια!

Ένα 10 ήμερο στο Ισραήλ με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αξίας 55.000 δολάρια), ένα 15ήμερο στην Ιαπωνία για πριβέ περπάτημα! Αξίας (54.000 δολαρίων) Τρία τριήμερα σε πολυτελή resorts στην Ιταλία και το San Marco, έναν χρόνο δωρεάν διάθεση πολυτελών αυτοκινήτων επό εταιρίας ενοικιάσεως (Αξίας 45.000 Δολαρίων), φυσικά προϊόντα καθαρισμού προσώπου δια βίου! (Αξίας 31.200 δολαρίων), gadgets, δύο πλαστικές επεμβάσεις - η μία είναι vampire lifting στήθους και είμαστε περίεργοι σε ποιαν θα την κάνει δώρο ο Leonardo DiCaprio-πανάκριβα ποτά και καλάθια με προϊόντα, πάμφηνα lip balms, τσίχλες και μπάρες δημητριακών αλλά και χαρτί υγείας που κοστίζει 275 δολάρια!

Και φυσικά κι άλλα πολλά. Πιο προσωπικά, όπως personal training με διάσημους προπονητές, και πιο περίεργα, όπως τα μπουκάλια για νερό ειδικά σχεδιασμένα να χωράνε σε κάθε τσάντα, κοσμήματα και καλλυντικά!

Τυχεροί οι υποψήφιοι, είτε το κερδίσουν τελικά το πολυπόθητο αγαλματάκι, είτε όχι. Εμείς οι υπόλοιποι θα τους απολαύσουμε από τον καναπέ του σπιτού μας αφού και φέτος τα κανάλια Novacinema προβάλλουν ζωντανά & σε αποκλειστικότητα & την τελετή των Oscars, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου. Επίσης η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO τόσο live όσο και ondemand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved