Ryan Reynolds: «Για μένα το να αποκτήσω κόρη ήταν ένα όνειρο που έγινε αληθινό»
Hollywood

Ryan Reynolds: «Για μένα το να αποκτήσω κόρη ήταν ένα όνειρο που έγινε αληθινό»

Στις 12 Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ και το Deadpool, η νέα ταινία του Ryan Reynolds με υπερήρωες που λάτρεψε. 

Ο σκοτεινά κωμικός χαρακτήρας που υποδύεται είναι πρακτικά κομμένος και ραμμένος πάνω του: σαρδόνιος, ευφυής και... Καναδός (ο Reynolds μεγάλωσε στο Βανκούβερ). Αγκαλιά με την Billie τελικά, που δεν έμεινε στο κρεβατάκι της για πολύ, ο Ryan μίλησε στο ΡΕΟΡLΕ για όλα όσα έμαθε τον τελευταίο καιρό για την αγάπη και την απώλεια, αλλά και το πώς είναι να ζεις με πολλά κορίτσια σε ένα σπίτι. Ο λόγος σε εκείνον.

«Το να γίνεσαι μπαμπάς είναι ταυτόχρονα συναρπαστικό και συνηθισμένο»

«Το να κάνεις ένα μωρό έχει το εξής παράδοξο: Είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα στον κόσμο, αλλά για τον κάθε άνθρωπο είναι μια μοναδική εμπειρία. Τώρα καταλαβαίνω όσους μιλούν για τα παιδιά τους, λες και είναι οι μοναδικοί στον πλανήτη που έκαναν σεξ και εννέα μήνες μετά ένα παιδί μπήκε στη ζωή τους. Υπάρχει μια περίεργη ανακούφιση, όταν σταματάς να είσαι εσύ το κέντρο του σύμπαντος σου. Νομίζω πως όλοι νιώθουν έτσι και όχι μόνο οι άνθρωποι που εργάζονται σε εξαιρετικά ναρκισσιστικά επαγγέλματα, όπως το δικό μου. Το ίδιο συνέβη με τον αδελφό μου, που είναι αστυνομικός και η δουλειά του εστιάζει στους άλλους ανθρώπους, όχι στον ίδιο».

«Το να είμαι περιτριγυρισμένος από γυναίκες δεν είναι κακό»

«Για μένα το να αποκτήσω κόρη ήταν ένα όνειρο που έγινε αληθινό. Ήθελα πολύ ένα κοριτσάκι, θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω και ένα γιο, αλλά δεν θα ήμουν καθόλου δυστυχισμένος αν είχα μια εξαμελή ομάδα ποδοσφαίρου αποκλειστικά από κορίτσια. Μου αρέσει να υπάρχουν γύρω μου οιστρογόνα, γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο τεστοστερόνη. Είμαι ο μικρότερος από τέσσερα αγόρια και ο μπαμπάς μου ήταν αστυνομικός. Είναι κάπως έντονο αυτό! Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα τα πήγαινα περίφημα με τα κορίτσια. Η κόρη μου, πάντως, με παίζει στα δάχτυλα, από τότε που τα μικρά αυτά δάχτυλα ήρθαν στον κόσμο. Καθώς και η γυναίκα μου είναι η μικρότερη από πέντε παιδιά, θα θέλαμε πολύ να κάνουμε μια μεγάλη οικογένεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved