Oscars 2016: Ο Chris Rock μας βάζει στο κλίμα....
Hollywood

Oscars 2016: Ο Chris Rock μας βάζει στο κλίμα....

Πανέτοιμος είναι απ' ότι φαίνεται, να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην παρουσίαση της 88ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Chris Rock

Μετά από κάποιες αδιάφορες παρουσιάσεις που σχολιάστηκαν άκρως αρνητικά, το ABC επέστρεψε στο χιούμορ και σε παρουσιαστές που έχουν άφθονο, όπως η Ellen DeGeneres και φέτος επαναφέρει τον Chris Rock (είχε παρουσιάσει και το 2005) με μεγάλες προσδοκίες.

Ήδη κυκλοφόρησαν δύο πρόμο βίντεο για την μεγάλη βραδιά στο youtube για να τραβήξουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου. Στην Ελλάδα βέβαια δεν θα δούμε τα Oscars 2016 από το ξένο δίκτυο αλλά από τα κανάλια Novacinema προβάλλουν ζωντανά & σε αποκλειστικότητα & την τελετή των Oscars, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου. Επίσης η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO τόσο live όσο και ondemand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Μπορείς να το ανακαλύψεις ζωντανά παρακολουθώντας τα κανάλια Novacinema που προβάλλουν σε αποκλειστικότητα την τελετή των βραβείων Oscar, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου! Επίσης για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO σε tablet, laptop ή smartphone τόσο live όσο και Οn Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved