Όσκαρ 2016: Είναι φέτος η χρονιά του Leonardo DiCaprio;
Hollywood

Όσκαρ 2016: Είναι φέτος η χρονιά του Leonardo DiCaprio;

Θα καταφέρει ο Leonardo DiCaprio στα φετινά βραβεία Όσκαρ να κερδίσει το αγαλματίδιο που του αντιστοιχεί;

Ο Leonardo DiCaprio έχει ήδη προταθεί πέντε φορές για το χρυσό αγαλματίδιο, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία, όπως γνωρίζουμε όλοι. Όμως, ο 41χρονος ηθοποιός έχει φέτος μεγάλες πιθανότητες να το κατακτήσει τελικά με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «The Revenant» η οποία είναι υποψήφια για ακόμα έντεκα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Καλύτερης Ταινίας και της καλύτερης Σκηνοθεσίας.
Οι αντίπαλοί του στην κατηγορία «Καλύτερου ηθοποιού» δεν είναι καθόλου «εύκολοι» αφού ο διάσημος ηθοποιός έχει να ανταγωνιτεί τους Bryan Cranston (Trumbo), Matt Damon (The Martian), Michael Fassbender (Steve Jobs) και Eddie Redmayne (The Danish Girl). Τα πάντα παίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή και το σίγουρο είναι πως οι φετινές απονομές θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μπορείς να το ανακαλύψεις ζωντανά παρακολουθώντας τα κανάλια Novacinema που προβάλλουν σε αποκλειστικότητα την τελετή των βραβείων Oscar, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου! Επίσης για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO σε tablet, laptop ή smartphone τόσο live όσο και Οn Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved