Τα 10 must-see της 88ης απονομής Όσκαρ!
Hollywood

Τα 10 must-see της 88ης απονομής Όσκαρ!

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την 88η απονομή των Όσκαρ πλησιάζει και έχεις οργανώσει μία βραδιά μόνο για σινεφίλ στο σπίτι.

Φροντίσατε να πάρετε όλοι άδεια από τη γραφείο και αναθέσατε μεταξύ σας τις αρμοδιότητες για το ποιος θα προμηθευτεί τα ποπ κορν και ποιος τα αναψυκτικά.


Τα υπόλοιπα τα έχουν οργανώσει τα κανάλια Novacinema, αφού θα προβάλλουν ζωντανά και σε αποκλειστικότητα την τελετή των Oscar, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου. Επίσης η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO τόσο live όσο και Οn Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν!


Τι θα δούμε όμως φέτος στην 88η απονομή που πραγματικά αξίζει την προσοχή μας; Για να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα 10 must-see της φετινής απονομής:
1. Τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να διεκδικεί -για ακόμη μία φορά με το σπαθί του- το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία του στο The Revenant.


2. Την «κολλητή» του, που τον άφησε ωστόσο να πεθάνει στον «Τιτάνικο», Κέιτ Μπλάνσετ, να διεκδικεί κι εκείνη ένα χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στο Carol. Η «μάχη» που θα δώσει θα είναι σκληρή, αφού έχει να αναμετρηθεί με την Μπρι Λάρσον (και τη συγκινητική ερμηνεία της στο Room), αλλά και την αγαπημένη Τζένιφερ Λόρενς για το Joy.


3. Την Κέιτ Μπλάνσετ (και πάλι) να μην αφήνει λίγο χώρο και για άλλες ηθοποιούς, αφού διεκδικεί και το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου, για την ταινία Steve Jobs...


4. Τον περσινό μεγάλο νικητή Έντι Ρεντμέιν (ή μήπως... Λίλυ;) να περπατά και πάλι στο κόκκινο χαλί για τη συγκλονιστική του ερμηνεία στο «Κορίτσι από τη Δανία».


5. Τον Σιλβέστερ Σταλόνε να προσπαθεί να κάνει δυνατό come back, με την υποψηφιότητά του για το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Creed.


6. Τον Άνταμ Μακ Κέι να κονταροχτυπιέται με τον περσινό νικητή Αλεχάντρο Ιναρίτου (Birdman) για το ποιος θα κερδίσει φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. The Big short Vs The Relevant, λοιπόν.


7. «Mad Max: FuryRoad», η ξέφρενη φουτουριστική περιπέτεια του ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Μίλερ να διεκδικεί... μερικά Όσκαρ, με 10 υποψηφιότητες, ενώ μέχρι σήμερα χαίρει μεγάλης αναγνώρισης...


8. Tον Αφροαμερικανό κωμικό Κρις Ροκ ως -όπως όλα προμηνύουν απολαυστικό- οικοδεσπότη της βραδιάς, αφού κατά τα άλλα κανένας άλλος Αφροαμερικανός δεν είναι έστω υποψήφιος για να διεκδικήσει ένα χρυσό αγαλματίδιο...


9. Το animation «Τα μυαλά που κουβαλάς» να είναι ανάμεσα στις ταινίες που αναμένεται να κάνουν την έκπληξη, όχι μόνο στην κατηγορία του, αλλά και με την υποψηφιότητά του για το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.


10. Το -κατά τα άλλα αγαπημένο και πολυαναμενόμενο- 50 Shades Of Grey να προσπαθεί να δικαιωθεί έστω και λίγο στα μάτια μας (ή μάλλον στα αυτιά μας), με την υποψηφιότητά του για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού.


Να σημειωθεί πως η πλειοψηφία των φετινών υποψήφιων για Oscar ταινιών θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema λίγο μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες & 1 χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα πολυσυζητημένα The Revenant, Room, Spotlight, Mad Max: FuryRoad, Carol, Joy, Brooklyn, Bridge of spies, Creed, The Martian κ.ά. Συνολικά, οι ταινίες που πρώτοι θα δουν οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, συγκέντρωσαν 72 υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των φετινών Oscar και θα μπορούν να τις δουν live και στο tablet, laptop ή smartphone ή και On Demand μέσω του Nova GO χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved