Όσκαρ 2016: Οι νικητές και τα αποτελέσματα στο ίντερνετ!
Hollywood

Όσκαρ 2016: Οι νικητές και τα αποτελέσματα στο ίντερνετ!

Κι ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία την Κυριακή το βράδυ για να παρακολουθήσουν την 88η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, έχουμε ήδη νικητές στο internet. 

Όχι από τους υποψήφιους που θα κονταροχτυπηθούν για το χρυσό αγαλματίδιο των Όσκαρ 2016, αλλά από μια από τις πιο γνωστές Αμερικανικές εκπομπές με home videos, το America's Funniest Home Videos που αποφάσισε να φτιάξει -λόγω και της επικείμενης απονομής των Oscars- ένα επετειακό βίντεο.

Σε αυτό απονέμονται τα βραβεία Drama Queen, ξενόγλωσσης ταινίας, μακιγιάζ, εφέ και πολλά άλλα, όμως όπως θα τα έδιναν οι παραγωγοί της εκπομπής αν αποφάσιζαν οι ίδιοι για τα Όσκαρ! Το αποτέλεσμα του βίντεο πραγματικά για πολλά γέλια. Έτσι για να χαλαρώσουμε μόλις δύο 24ωρα πριν ξεκινήσει η μετάδοση της μεγάλης βραδιάς και μάθουμε όλοι πια τα επίσημα αποτελέσματα των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Μπορείς να το ανακαλύψεις ζωντανά παρακολουθώντας τα κανάλια Novacinema που προβάλλουν σε αποκλειστικότητα την τελετή των βραβείων Oscar, την πιο λαμπρή γιορτή του κινηματογράφου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου! Επίσης για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema η τελετή είναι διαθέσιμη στο Nova GO σε tablet, laptop ή smartphone τόσο live όσο και Οn Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved