MadMax και ο Δρόμος της Οργής είναι κοντά…
Hollywood

MadMax και ο Δρόμος της Οργής είναι κοντά…

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Ποια ήταν η τελευταία φορά που είδες μία ταινία που έχτισε έναν ολοκληρωμένο, αυθύπαρκτο κόσμο, που δεν είχε κοιλιές παρά μόνο κορυφώσεις, που σε παρέσυρε από το πρώτο λεπτό και δεν σε άφησε να πάρεις ανάσα, μέχρι το τέλος να σε απογειώσει;

Αν δεν απάντησες ειλικρινώς και άμεσα: «Πότε έπαιξε στον κινηματογράφο το “MadMax: Δρόμος της Οργής”;», τότε μάλλον δεν το είδες. Και έχασες. Όχι μόνο γιατί η σύγχρονη εκδοχή του MadMax αποδείχθηκε μια ακόμη επική ταινία που σάρωσε τα Όσκαρ, αποσπώντας 6 χρυσά αγαλματίδια σε διάφορες κατηγορίες, αλλά διότι ο «Δρόμος της Οργής» είναι μια από τις καλύτερες action movies που είδα ποτέ. Σίγουρα το ίδιο ισχύει για όλους όσοι το δουν... Και τα κανάλια Novacinema σου δίνουν την τέλεια ευκαιρία να τις δεις αποκλειστικά!


Σχετικά με το στόρι, σε έναν μετα-αποκαλυπτικό, βίαιο κόσμο, ο Μαξ είναι ένας μοναχικός άντρας που προσπαθεί απλά να επιβιώσει. Καταδιωκόμενος από μια αδίστακτη συμμορία, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Φουριόζα, φυγάδα οδηγό ενός φορτηγού, το πολύτιμο φορτίο του οποίου θα αναγκαστούν να υπερασπιστούν από κοινού.Ο καινούριος «MadMax» εκμοντερνίζει λιτά, ωστόσο θεαματικά, το μύθο ενός εμβληματικού κινηματογραφικού ήρωα. Στην ουσία πρόκειται για ένα απολαυστικό φουτουριστικό καρτούν, μετα-πανκ γουέστερν με έξυπνες δόσεις χιούμορ και αστείρευτη ενέργεια.
Έτσι, ο πλέον αγαπημένος όλων των γυναικών Τομ Χάρντι και η διαχρονικά αγαπημένη όλων των αντρών ΣαρλίζΘέρον, θα σας κάνουν να μην θέλετε να σηκωθείτε από τον καναπέ σας, αφού στις 6 Μαρτίου κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema και σας καλούν να τους αποθεώσετε!


Όπως όλα προμηνύουν, θα δούμε και τη συνέχεια του «Δρόμου της Οργής» επί της μεγάλης οθόνης. Μέχρι τότε, ζήσε την εμπειρία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100