Θύμα βουντού και μαύρης μαγείας ο…
Hollywood

Θύμα βουντού και μαύρης μαγείας ο…

Μια απίστευτη ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας για το Hollywood.

Θύμα… βουντού και μαύρης μαγείας έχει πέσει σύμφωνα με στενό του φίλο, ο fitness γκουρού, Richard Simmons. Όπως αναφέρει με δηλώσεις του στα αμερικανικά Μέσα ο Mauro Oliveira, ο Simmons κρατείται παρά την θέλησή του έγκλειστος στο σπίτι του από την οικιακή του βοηθό, την Teresa Reveles, τον αδερφό του και τον μάνατζέρ του.

Ο Simmons δείχνει ανήμπορος και πάντα υπακούει σε ότι του πει η Teresa, που δεν επιτρέπει σε κανέναν να μπει στην έπαυλη, ενώ όσοι προσπάθησαν έκαναν εναντίον τους ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα να έχει αποξενωθεί από όλους και όλα.

Ένας από τους πιο κοινωνικούς ανθρώπους στο Hollywood με πολλαπλές εμφανίσεις σε εκπομπές που έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια dvd γυμναστικής και έχει ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα γυμναστήρια στο Beverly Hills εδώ και δύο χρόνια δεν έχει πατήσει το πόδι του, ούτε στο γυμναστήριό του ενώ δεν τον έχει δει δημόσια κανείς.

Δεν απαντάει σε email και τηλέφωνα, δεν πήγε ούτε στις κηδείες κοντινών του προσώπων και φίλων και όλοι πια θεωρούν ότι βρίσκεται κάτω από απόλυτο έλεγχο είτε λόγω χρήσης μαύρης μαγείας και βουντού, είτε λόγω σοβαρής ψυχικής διαταραχής την οποία όμως εκμεταλλεύονται αυτά τα τρία πρόσωπα για να τον ελέγχουν απόλυτα και να διαχειρίζονται όπως οι ίδιοι θέλουν την τεράστια περιουσία του και τα έσοδα που εξακολουθούν να είναι πολλά!

Ο μάνατζέρ του φυσικά αντέκρουσε τις κατηγορίες λέγοντας ότι απλά αποφάσισε να ξεκουραστεί αλλά οι φίλοι του δεν τον πιστεύουν πια καθώς όπως λένε δεν γίνεται ένας τόσο κοινωνικός και στοργικός άνθρωπος να άλλαξε τόσο πολύ από τη μια μέρα στην άλλη και να εξαφανίστηκε από προσώπου γης και από όλο του το περιβάλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved