Απίστευτες αποκαλύψεις! «Τέρας» αποκαλούσε πασίγνωστη ηθοποιό ο πατριός της
Hollywood

Απίστευτες αποκαλύψεις! «Τέρας» αποκαλούσε πασίγνωστη ηθοποιό ο πατριός της

Κατάφερε να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες σταρ του κινηματογράφου και να βγαίνει με τους πιο σέξι άντρες του Χόλυγουντ.

Τα παιδικά χρόνια της ωστόσο, σημαδεύτηκαν από την απόρριψη του πατριού της για την «ασχήμια» της και το bullying των συμμαθητών της για τη μεγάλη μύτη της, όπως αποκαλύπτει νέα βιογραφία που θα κυκλοφορήσει σύντομα στις ΗΠΑ. Ο λόγος για την Barbra Streisand.

Ο συγγραφέας Νιλ Γκάμπλερ, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του αποκαλύπτει ότι ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της ηθοποιού, όταν εκείνη ήταν μόλις15 μηνών, έμελλε να φέρει στη, ζωή της, αρκετά χρόνια αργότερα, τον Λούις Κάιντ, έναν τζογαδόρο με τρία παιδιά, που έγινε ο νέος σύντροφος της μητέρας της. Η Νταιάνα Ρόζεν έμεινε σύντομα έγκυος από τον Κάιντ και απέκτησε μαζί του μια κόρη, τη Ρόζαλιντ, η οποία αποτέλεσε ακόμα μια «κατάρα» στη ζωή της Streisand.

Ο Κάιντ συνήθιζε να αποκαλεί τη Ρόζαλιντ «ωραία» και εκείνη «τέρας», ενώ κάθε φορά που του ζητούσε λεφτά για παγωτό της απαντούσε ότι δεν ήταν αρκετά όμορφη. «Σερνόμουν στα γ...α πόδια του, τον φώναζα "μπαμπά" και του έφερνα τις παντόφλες για δύο μέρες. Καμία αλλαγή. Δεν μου συμπεριφερόταν καλύτερα. Δεν μου μιλούσε. Δεν με έβλεπε. Δεν με συμπαθούσε», λέει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η ζωή της, όμως, δεν ήταν θλιβερή μόνο στο σπίτι. Και στο σχολείο οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για το μεγάλο «ράμφος» της, ενώ η έντονη ακμή της, που δεν καλυπτόταν ούτε από το make up, ο ελαφρύς στραβισμός και το εξαιρετικά αδύνατο κορμί της δεν την καθιστούσαν δημοφιλή στα αγόρια.

Όλα αυτά, όμως, πυροδότησαν την επιθυμία της να κερδίσει την προσοχή που της άξιζε μέσα από την υποκριτική. «Μισούσα το τραγούδι. Ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν θα τα κατάφερνα, όμως, αντίστροφα» λέει η ίδια, αρνούμενη πεισματικά να κάνει πλαστική στη μύτη, όπως τις υποδείκνυαν όλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved