Νια Βαρντάλος: «Κανένας Ελληνας δεν κρατάει μυστικά»
Hollywood

Νια Βαρντάλος: «Κανένας Ελληνας δεν κρατάει μυστικά»

Η ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», η πιο εμπορική ανεξάρτητη κωμωδία όλων των εποχών, με εισπράξεις που άγγιξαν τα 370 εκατ. δολάρια, μετά από 15 χρόνια επιστρέφει με τις νέες περιπέτειες της οικογένειας Πορτοκάλος

Η Νια Βαρντάλος μιλά στο Πρώτο θέμα για την οικογένεια και το γάμο.

Τι είναι πιο σημαντικό για εκείνη;

«Είναι και τα δύο, γιατί στην ουσία είναι ταυτόσημες έννοιες αφού «παντρεύεσαι» την οικογένειά σου. Τα κορίτσια έχουμε έντονο ένστικτο, ακόμα κι όταν κουτσομπολεύουμε. Βλέπουμε ένα ζευγάρι, για παράδειγμα, και λέμε: δεν είναι ερωτευμένοι, δεν θα γίνουν οικογένεια, σε δύο μήνες θα έχουν χωρίσει. Οπότε για να απαντήσω στην ερώτησή σου, γάμος και οικογένεια είναι ταυτόσημες έννοιες. Και μη μου πεις ότι οι οικογένειες διαφέρουν μεταξύ τους γιατί όλοι είμαστε το ίδιο, είτε είμαστε μια τυπική ελληνική οικογένεια που ζει στην Αμερική, είτε μια εβραϊκή, είτε μια ιταλική».

Ποιες οι αρετές και ποια τα μειονεκτήματα μιας ελληνικής οικογένειας;

«Η μεγαλύτερη αρετή και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κανένας Ελληνας δεν κρατάει μυστικά, και αυτό με τον ίδιο τρόπο σού προκαλεί ασφυξία και την ίδια στιγμή σού προκαλεί παρηγοριά. Δεν υπάρχει κάτι που θα πεις σε έναν Ελληνα και δεν θα το γνωρίζει. Είναι όταν τους λες τα πάντα και σου λένε «τα ξέρω ήδη». Εσύ τους ανοίγεις την ψυχή σου και εκείνοι τα έχουν ήδη συζητήσει κάνοντας την εξομολόγησή σου να μην έχει καμία αξία. Μου θυμίζει με έναν περίεργο τρόπο το ασφυκτικό συναίσθημα που έχω μερικές φορές όταν λέμε «Χριστός Ανέστη» και το άλλο άτομο σου λέει: «Αληθώς ο Κύριος». Είναι σαν να σου απαντάει πάλι «ναι, το ξέρω και αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved