Maria Menounos: Θέλει να κάνει τον γάμο της στο χωριό της στην Αρκαδία!
Hollywood

Maria Menounos: Θέλει να κάνει τον γάμο της στο χωριό της στην Αρκαδία!

Πρώτο θέµα στα µεγαλύτερα δίκτυα ενηµέρωσης στις Ηνωµένες Πολιτείες έγινε πριν από λίγες ηµέρες η πρόταση γάμου που έκανε στην εντυπωσιακή Maria Menounos ο αγαπηµένος της Κέβιν Αντεργκάρο, µε τον οποίο είναι ζευγάρι 15 ολόκληρα χρόνια.

Ο διάσηµος Αµερικανός συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης της Ελληνοαµερικανίδας παρουσιάστριας εµφανίστηκε µπροστά της µε ένα πανάκριβο διαµαντένιο µονόπετρο και τη ζήτησε επίσηµα σε γάµο.
Η Μαρία έχει πει πολλές φορές πως ονειρεύεται ο γάµος της να γίνει στην πατρίδα της. Εδώ και περίπου δύο χρόνια, πολύ πριν από τον πρόσφατο αρραβώνα τους, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη περίοδο για να κάνει πραγµατικότητα το όνειρό της. Όµως, το φορτωµένο πρόγραµµα του ζευγαριού δεν το έχει επιτρέψει. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια εργάζεται στο κανάλι «Ε!» και οι υποχρεώσεις της είναι πάρα πολύ αυξηµένες. Η άδειά της περιορίζεται σε δέκα ηµέρες τον Αύγουστο, ενώ αντίστοιχα ο σύντροφός της µπορεί να λείψει από τη δουλειά του µόνο τον Ιούλιο. Το βασικό πρόβληµα του ζευγαριού είναι ο χρόνος, δεδοµένου ότι στην Αµερική τα συµβόλαια είναι αυστηρά µε πολλές δεσµεύσεις για τους εργαζοµένους. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι εµµένει στην πρόθεσή του να γίνει ο γάµος επί ελληνικού εδάφους. Φέτος το καλοκαίρι θα επιδιώξουν για ακόµα µία φορά να πραγµατοποιήσουν το όνειρό τους και να γίνει ο γάµος τους στο χωριό Ακοβος της Αρκαδίας. Είναι µια υπόσχεση που έχει δώσει στους γονείς της και βρίσκει απόλυτα σύµφωνο και τον σύντροφό της. «Ναι, θα ήθελα να παντρευτώ στο χωριό του πατέρα µου», είχε πει η Μαρία σε συνέντευξή της. Σύµφωνα µε πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της όµορφης παρουσιάστριας, το ζευγάρι, αν δεν καταφέρει να κάνει τον γάµο στο µικρό αρκαδικό χωριό, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόµενο να επιλέξει κάποιο κοµβικό σηµείο της Ελλάδας, που θα είναι περισσότερο προσβάσιµο για τους φίλους του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν από τις Ηνωµένες Πολιτείες για να τους τιµήσουν σε αυτή την όµορφη στιγµή της ζωής τους.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved