Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones αποκαλύπτουν τις καταιγιστικές εξελίξεις του 6ου κύκλου!
Hollywood

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones αποκαλύπτουν τις καταιγιστικές εξελίξεις του 6ου κύκλου!

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στον πολυαναμενόμενο 6ο κύκλο της σειράς Game Of Thrones αποκαλύπτουν στο ελληνικό κοινό οι πρωταγωνιστές του Maisie Williams και Τομ Βλάτσιχα...

Πόσο καθοριστικός θα είναι ο 6ος κύκλος για την Άρια;

Μέισι Γουίλιαµς: Πολύ! Η Άρια θα πιάσει πάτο σε αυτό τον κύκλο, θα υπάρξουν στιγµές που θα την καθορίσουν. Στιγµές που, αν έχω κάνει καλά τη δουλειά µου, θα τροµάξετε γι’ αυτήν. Ελπίζω (σ.σ.: γελάει)!

Συνεχίζει να είναι τυφλή; Πώς είναι για εσένα αυτή η εµπειρία - να παίζεις µία τυφλή ηρωίδα;

Μ.Γ.: Ναι, συνεχίζει να είναι τυφλή. Η εµπειρία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αρχικά φορούσα φακούς επαφής, οι οποίοι µπλόκαραν εξ ολοκλήρου την όρασή µου. Οµως ήταν αρκετά σκληροί και µου ήταν επώδυνο να βγάζω τις σκηνές µου µε αυτούς. ∆οκιµάσαµε κάποιους που µου επέτρεπαν να βλέπω ελάχιστα από µία µικρή τρυπίτσα. Και, φυσικά, επειδή έχω µερικές πολύ απαιτητικές σκηνές δράσης, έπρεπε να βλέπω λίγο για να µη γίνω επικίνδυνη στον εαυτό µου ή τους άλλους. Πάντως, όσον αφορά την ίδια την ηρωίδα µου, το να χάσει το φως της ίσως να ήταν το αµέσως χειρότερο πράγµα που µπορούσε να της συµβεί µετά τον θάνατο. Είναι ένα µάθηµα που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σκληρό για εκείνη. Ενα µάθηµα, όµως, που είναι απολύτως απαραίτητο για την ενηλικίωσή της. Οταν σκοτώνει, οι περισσότεροι καταλαβαίνουµε και συµφωνούµε µε τα κίνητρά της. Οµως, δεν είχε δικαίωµα να το κάνει.

Τοµ Βλάτσιχα: Το άξιζες - δεν σε τύφλωσα από καπρίτσιο (σ.σ.: γελάει)!

Ποιο ήταν το δικό σου µάθηµα; Τι σου άφησε αυτός ο κύκλος;

Μ.Γ.: Νοµίζω ότι η εµπειρία των σωµατικών σκηνών δράσης ήταν το δικό µου µάθηµα. Πέρασα τέλεια και το διασκέδασα πολύ, αλλά ήταν ένα ταλέντο που δεν είχα και δούλεψα πολύ σκληρά για να αντεπεξέλθω. Συνεργάστηκα µε κορίτσια κοµπάρσους και χορογραφήσαµε τις σκηνές δράσης της τυφλής Αρια, ώστε να είναι πιστευτές, αλλά ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακές. Αυτή η σωµατικότητα απαιτούσε πολλή ενέργεια και αντοχή τις ηµέρες των γυρισµάτων.
Τ.Β.: Πάντα µε εκπλήσσει αυτό το κορίτσι. Πόσο ώριµη είναι για την ηλικία της. Με πόση στιβαρότητα και επίγνωση, και ωµό ταλέντο, και σκληρή δουλειά πλησιάζει τον ρόλο της. Εγώ δεν θα τα κατάφερνα στη θέση της.

Τοµ, παίζεις έναν ιδιαίτερο ρόλο - µία µυστηριώδη οντότητα που αποκτά διαφορετικές ταυτότητες. Πόσο δύσκολο ή προκλητικό είναι αυτό για σένα;

Τ.Β.: Πόση ώρα έχετε; (σ.σ.: γελάει). Οχι, για να πω την αλήθεια, δεν δυσκολεύοµαι καθόλου. Κι αυτό γιατί ένας ηθοποιός δεν χρειάζεται να είναι πιο έξυπνος από το σενάριο. Αν έχει στα χέρια του ένα καλογραµµένο σενάριο, το µόνο που έχει να κάνει είναι να παίξει τις σκηνές του. Ένα µάθηµα που µου έχει µείνει από τα χρόνια της σχολής είναι ότι πρέπει να επικεντρωνόµαστε και να παίζουµε ένα πράγµα τη φορά. Ακόµα κι όταν κάτι είναι πολύ σύνθετο, να το αντιµετωπίζουµε ως ένα πράγµα τη φορά. Το κοινό βλέπει την πολυπλοκότητα του ήρωά µου. Εγώ παίζω τις σκηνές του ως κάτι ξεχωριστό. Ετσι κι αλλιώς υπάρχει ένα µυστήριο για τα κίνητρα του Τζάκεν που δεν έχει λυθεί σε κανέναν µας. Είµαι κι εγώ στο σκοτάδι όπως εσείς - ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν άλλα βιβλία για να ανατρέξει κανείς.

Ήξερες ότι οι δηµιουργοί της σειράς θα σε έφερναν πίσω;

Τ.Β.: Μου είχαν πει ότι υπήρχε µία πιθανότητα ο χαρακτήρας µου να επιστρέψει, αλλά δεν βασίστηκα ποτέ σε αυτό. Το «Game of Thrones» είναι µία τόσο απρόβλεπτη σειρά που κανείς ήρωας δεν µπορεί να ξέρει το µέλλον της. Χαρακτήρες εξαφανίζονται, ήρωες σκοτώνονται. Χάρηκα πολύ όταν πήρα το τηλεφώνηµα ότι επιστρέφω. Αναµφίβολα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved