Game of Thrones: «Από το πρώτο επεισόδιο θα στέκεστε σοκαρισμένοι»
Hollywood

Game of Thrones: «Από το πρώτο επεισόδιο θα στέκεστε σοκαρισμένοι»

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των νέων επεισοδίων «Game of thrones» ο Λίαμ Κάνιγχαμ (Ντάβος) και η Κάρις βαν Χούτεν (Μελισάνδρη) μιλούν αποκλειστικά στο «Βήμα» για το τι μας περιμένει στον 6ο κύκλο. Την Κυριακή 24 Απριλίου η σειρά-φαινόμενο κάνει πρεμιέρα και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

O Στάνις είναι νεκρός. Ο βασιλιάς σας είναι νεκρός. Σας λείπει;

Λίαμ Κάνιγχαμ (Λ.Κ.): «Ναι, φυσικά. Ο λόγος που ο Ντάβος υπήρχε στη σειρά ήταν ο Στάνις».

Κάρις βαν Χούτεν (Κ.Β.Χ.): «Και τον έφαγαν. Ή ποιος ξέρει...».

Λ.Κ.: «Ναι, και είναι πολύ στενάχωρο. Κι ακόμα πιο στενάχωρο είναι ότι δεν θα παίζουμε πια με τον Στίβεν (σ.σ.: Ντιλέιν)».

Κ.Β.Χ.: «Είχαμε μια πολύ ωραία δυναμική οι τρεις μας. Περνούσαμε τόσο ωραία οι τρεις μας. Στα διαλείμματα ο Λίαμ και ο Στίβεν ήταν τόσο αστείοι. Τους έλεγα "Ο Χοντρός κι ο Λιγνός"».

Λ.Κ.: «Eγώ ήμουν ο χοντρός, κυρίες και κύριοι. Ετσι με βλέπει...».

Υπάρχει η θεωρία ότι η Μελισάνδρη μπορεί να επαναφέρει τον Τζον Σνόου στον κόσμο των ζωντανών...

Κ.Β.Χ.: «Ποιος τις βγάζει αυτές τις θεωρίες και γιατί βάζει τόσο βάρος πάνω στους δικούς μου ώμους! Πολλή πίεση δέχεται η ηρωίδα μου με όλα αυτά.».

Nαι, γιατί η Μελισάνδρη είναι badass!

Κ.Β.Χ.: «Είναι! Αλήθεια είναι αυτό. Αλλά κάτι ματζούνια έχει φτιάξει, κάτι οράματα έχει δει, κάτι δηλητήρια έχει δώσει στον κόσμο. Πότε την είδαμε να επαναφέρει νεκρούς στη ζωή; Ποτέ! Πώς θα το κάνει τώρα; Το ξέρω ότι όλος ο κόσμος θέλει να δει τον Τζον Σνόου ξανά, κι εμείς θα το θέλαμε, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει η Μελισάνδρη να ανακατευθεί με αυτό. Αφήστε με ήσυχη. (γελάει) Θα απογοητεύσω τόσο κόσμο!».

Λ.Κ.: «Τι είδους σειρά θα ήταν αυτή που σ' ένα επεισόδιο θα έδειχνε έναν ήρωα να δέχεται 30 μαχαιριές και στο επόμενο δεν θα ήταν νεκρός; Έλεος!».

Η Μελισάνδρη αποκτά όλο και περισσότερη βαρύτητα στη σειρά. Ο ρόλος της μεγαλώνει...

Κ.Β.Χ.: «Nαι, και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί δεν ξέραμε στ' αλήθεια τίποτα για αυτήν - από πού ήρθε, ποιο είναι το παρελθόν της, ποια τα κίνητρά της. Για αυτό ο 6ος κύκλος είναι ο αγαπημένος μου. Θα δείτε κάποια πράγματα, θα μας εξηγηθεί το παρελθόν της. Και επίσης θα δείτε την ανθρωπιά της. Χάνει την πίστη της σ' αυτόν τον κύκλο. Κι αυτό ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα, ως ηθοποιό, να το δείξω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved