Το National Enquirer αποκαλύπτει: Ο Prince είχε διαγνωστεί με AIDS 6 μήνες πριν το θάνατο του
Hollywood

Το National Enquirer αποκαλύπτει: Ο Prince είχε διαγνωστεί με AIDS 6 μήνες πριν το θάνατο του

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Prince λίγες μόλις μέρες μετά τον θάνατό του. 

Το αμερικανικό περιοδικό National Enquirer βασιζόμενο σε πηγή της μουσικής βιομηχανίας έγραψε πως στις 19 Απριλίου ο Prince είχε στείλει μηνύματα σε φίλους, ενημερώνοντας πως ήταν φορέας του AIDS.

«Ήταν σε κακή κατάσταση. Οι γιατροί του είχαν πει ότι οι τιμές των αιματολογικών εξετάσεων δεν ήταν φυσιολογικές και ότι η θερμοκρασία του σώματός του είχε πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Ήταν αδύναμος, είχε παντελή έλλειψη σιδήρου και έπασχε από συνεχείς ζαλάδες και ναυτίες. Δεν είχε καθόλου όρεξη και όταν σπάνια έτρωγε», τονίζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Prince ήταν φορέας του HIV από τη δεκαετία του '90 και αρνούνταν τις θεραπείες επειδή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά και το απαγόρευε η πίστη του.

Ο εργαζόμενος από το φαρμακείο, όπου ο Prince πήγαινε και έπαιρνε τα φάρμακα του συμπληρώνει: «Ήμασταν σοκαρισμένοι όπως τον είδαμε το περασμένο βράδυ (μία μέρα πριν το θάνατο του). Έδειχνε χάλια. Του είπαμε “Προσευχόμαστε για εσάς. Και απάντησε μέσα από τα δόντια του: Ίσως αν προσευχόσασταν για μένα πριν από ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τώρα. Μετά μας χαιρέτησε και μας είπε: όπως και να 'χει, ευχαριστώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved