Ποια Ελληνίδα συνάντησε από κοντά τη Lady Gaga;
Hollywood

Ποια Ελληνίδα συνάντησε από κοντά τη Lady Gaga;

Είναι Ελληνίδα ηθοποιός, σέξι και κυνηγά το όνειρό της στην Αμερική, στη Μέκκα του κινηματογράφου. Πρόσφατα μάλιστα ήρθε τετ α τετ και με τη Lady Gaga αλλά δεν ήταν η μόνη σταρ που συνάντησε η Ελληνίδα καλλιτέχνης.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Μοίρου που μετακόμισε στην Αμερική πριν από λίγα χρόνια και έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό της με ενδιαφέροντες ρόλους και αξιόλογες συνεργασίες. Στο χολιγουντιανό... διάβα της έχουν βρεθεί από την Jessica Chastain και τον Ethan Hawke έως τον Ewan McGregor και τη Lady Gaga, την οποία συνάντησε τον περασμένο Φεβρουάριο στην απονομή των Όσκαρ. Ιδιαίτερα ξεχωριστή για την Ελληνίδα ηθοποιό είναι η ταινία «Tango Shalom», όπου δούλεψε με τη «μαμά» του φιλμ «Γάμος αλά ελληνικά», Lainie Kazan.

«Νιώθω πραγματικά περήφανη για τη συμμετοχή μου σ' αυτήν την παραγωγή, διότι είχα τη χαρά να συνεργαστώ με τη Renne Taylor, μια σπουδαία κωμική ηθοποιό, που υπήρξε ίνδαλμα για μένα, καθώς την παρακολουθούσα φανατικά σε παλιές ταινίες με τον Jerry Lewis» λέει η Δέσποινα Μοίρου σε καθημερινή εφημερίδα και συνεχίζει: «Η Renne είναι πολύ γνωστή και στην Ελλάδα, μέσα από τον ρόλο της μητέρας της "Φραν" στη θρυλική σειρά "The Nanny". Στην ίδια ταινία, όπου υποδύομαι μια φανατική Εβραία που κουτσομπολεύει όλη την ώρα, δούλεψα και με τη Lainie Kazan, η οποία ενσαρκώνει τη μητέρα της Νία Βαρντάλος στον "Γάμο αλά ελληνικά". Είναι επίσης εξαιρετική. Γελάσαμε πολύ στο γύρισμα και είχαμε καλή χημεία μεταξύ μας, όπως και με τους Joe Bologna, ηθοποιό και σεναριογράφο της ταινίας, και τον σκηνοθέτη Gabriel Bologna». Εξίσου σημαντικό θεωρεί η Δέσποινα και το φιλμ «The American Connection», στο οποίο συνεργάστηκε με τη Faye Dunaway, την Daryl Hannah και τον σκηνοθέτη Jeff Espanol. «Εκτός από το γεγονός ότι είναι συναρπαστική εμπειρία το να δουλεύεις μ' αυτές τις δύο σταρ, μου άρεσε πολύ και ο ρόλος που υποδύομαι στην ταινία. Είναι μια κατάσκοπος που αλλάζει συνεχώς την εμφάνισή της και στο τέλος δολοφονείται σ' ένα εστιατόριο» εξηγεί η Ελληνίδα ηθοποιός. Η ίδια είναι συχνά προσκεκλημένη σε πρεμιέρες, όπως πρόσφατα σ' εκείνη του «Game of Thrones», αλλά και σε μεγάλα events, όπως η απονομή των Οσκαρ, στην οποία είχε την ευκαιρία να σταθεί δίπλα στη Lady Gaga, όπου είδε τα φλας να αστράφτουν προς το μέρος της κάνοντας τη νύχτα μέρα. «Ήταν μοναδική εμπειρία αυτή η συνάντηση. Γενικά, κατά την παραμονή μου στην Αμερική έχω γνωρίσει πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, όπως την Jessica Chastain, τον Ethan Hawke, την Angela Bassett, τον Ewan McGregor, τον JK Simmons, που πέρα από τεράστιο ταλέντο έχει και απίστευτη ανθρωπιά, τον Bryan Cranston, τον οποίο λατρεύω κι έχω θαυμάσει εκτός από το σινεμά και στο θέατρο, πολύ κόσμο... Εκείνος, όμως, που γνώριζα ήδη και κατάφερα να ξαναδώ φέτος ύστερα από χρόνια είναι ο Peter Bogdanovich. Είχαμε μια πολύ συγκινητική και δημιουργική συνάντηση, καθώς κουβεντιάσαμε και περί συνεργασίας σ' ένα καινούργιο πρότζεκτ».

Η Δέσποινα εξακολουθεί να δέχεται κατά καιρούς επαγγελματικές προτάσεις και από την Ελλάδα. «Την προηγούμενη χρονιά μού πρότειναν ρόλο σε μια σειρά και σε μια ταινία. Στην πρώτη περίπτωση θα έπρεπε να μείνω αρκετό καιρό στην Αθήνα, κάτι που δεν ήθελα, αφού είχα πολλά πρότζεκτ που "έτρεχαν" στην Αμερική. Άλλωστε, όπως μου έχουν πει φίλοι μου ηθοποιοί, η κατάσταση στην ελληνική αγορά είναι πια τρομακτικά δύσκολη. Ακόμα και να κλείσεις κάποια δουλειά, πρέπει να είσαι τυχερός για να σε πληρώσουν. Οπότε, ή αλλάζεις δουλειά ή αλλάζεις χώρα» σημειώνει.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της ζητήματα, αποφεύγει να μας πει πολλά. «Είμαι ερωτευμένη και περνάω πολύ καλά. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε» σχολιάζει με νόημα.
Θα έκανε, άραγε, ένα παιδί εκτός γάμου; «Θα έκανα τα πάντα "εκτός γάμου". Τον βρίσκω λάθος ως θεσμό. Νομίζω ότι καταστρέφει τη σχέση. Προτιμώ να έχω έναν σύντροφο. Είμαι... αλλεργική και μόνο στην ιδέα του γάμου. Άσε που δεν ξέρω και τα βήματα του χορού του Ησαΐα» επισημαίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved