Μπαμπάς στα 69 του για πέμπτη φορά ο…
Hollywood

Μπαμπάς στα 69 του για πέμπτη φορά ο…

Είναι ο απόλυτος ροκ σταρ, αλλά αυτή τη φορά αποκαλύπτει τη γήινη πλευρά του, καθώς μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγο του έκαναν ένα διάλειμμα στη Φλόριντα μετά περιοδεία στη Λατινική Αμερική.

Ο Ρόνι Γουντ και η Σάλι Γουντ αποκαλύπτουν στο Hello τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, ένα μήνα πριν γίνουν γονείς. Τα δίδυμα κορίτσια τους αναμένεται να έρθουν στον κόσμο τον Ιούνιο, κάνοντας τον Ρόνι Γουντ για πέμπτη φορά πατέρα, λίγο πριν τα 69 του χρονιά. Ο μουσικός παραδέχεται ότι υποκινητής στην απόφαση του να δημιουργήσει οικογένεια και με την τωρινή του σύζυγο ήταν ο παλιός καλός του φίλος, Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος είναι πατέρας οκτώ παιδιών, καθώς έχει αποκτήσει και δυο αγόρια με την τρίτη του σύζυγο, Πένι Λάνκαστερ.

«Ναι, αυτός που ενθάρρυνε αυτή την επανάσταση ήταν ο Ροντ», λέει γελώντας ο Ρόνι Γουντ.


Που ήσασταν όταν ανακαλύψατε ότι θα γίνετε γονείς;

ΣΑΛΙ ΓΟΥΝΤ: «Το μάθαμε μαζί, στο σπίτι, αλλά κρατήσαμε μια επιφύλαξη μέχρι να μας το επιβεβαιώσει ο γιατρός. Όταν ακούσαμε ότι είμαι όντως έγκυος, και μάλιστα σε δίδυμα, χαρήκαμε απίστευτα»


ΡΟΝΙ ΓΟΥΝΤ: «Η Σάλι ενθουσιάστηκε με την ιδέα των διδύμων, Το πήρε πολύ ψύχραιμα»

Πραγματοποιήσατε και πρόσφατα μια μεγάλη περιοδεία, κάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία στάση στην Κούβα. Πώς ήταν αύτη η εμπειρία;
Ρ.Γ.: «Ήταν φανταστικό! Δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Μαγική νύχτα»

Σ.: "Στην αρχή φοβόμουν, να ταξιδέψω, λόγω της έξαρσης του ιού Ζίκα, που ίσως έβαζε σε κίνδυνο την υγεία των μωρών μου. Τελικά, πήρα το ελεύθερο από τους γιατρούς και χάρηκα που μπόρεσα να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τον Ρόνι"

Έχετε αποκτήσει και άλλα παιδιά. Τι διαφορετικό βιώνετε τώρα;
Ρ.Γ.: «Προφανώς είμαι μεγαλύτερος, αλλά και νηφάλιος Τα τελευταία έξι χρόνια, και πλέον μπορώ να χαίρομαι κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική. Ωστόσο αν και παλαιότερα δεν ήμουν νηφάλιος, διατηρώ πολύ δυνατές αναμνήσεις από τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Επιπλέον, αυτή τη φορά είναι δίδυμα, οπότε όλα θα είναι διαφορετικά»


Θα αλλάζετε και πάνες;

Ρ.Γ.: «Είμαι πολύ καλός σ' αυτό! Ανυπομονώ να το κάνω»
Σ.: Ο Ρόνι είναι πραγματικά υπέροχος με τα παιδιά. Αλλά και μ' εμένα είναι πολύ προστατευτικός. Τον ενδιαφέρει το πώς αισθάνομαι, ειδικά τώρα, που είμαι έγκυος», λένε στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved