Στο φως της δημοσιότητας μηνύματα της Amber Heard που μιλούν για κακοποίηση από τον Depp
Hollywood

Στο φως της δημοσιότητας μηνύματα της Amber Heard που μιλούν για κακοποίηση από τον Depp

To φως της δημοσιότητας είδαν μηνύματα που είχε ανταλλάξει τον Μάιο του 2014 η Amber Heard με τον προσωπικό βοηθό του Johnny Depp.

Τα μηνύματα κάνουν λόγο για κακοποίηση που δέχονταν η star και την σκέψη της να τον εγκαταλείψει. Όπως αναφέρει το «Entertainment Tonight», η ίδια λέει στον βοηθό του πως ο ηθοποιός την είχε κλωτσήσει και την είχε κακοποιήσει.

«Ζητά συγγνώμη. Ξέρει ότι έκανε λάθος! Θέλει να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ σας. Ήταν πολύ σαφής γι΄ αυτό σήμερα το πρωί. Νομίζω πως είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή», «Θέλει τόσο πολύ να σε δει. Έχει τρελαθεί» λέει εκείνος με την Amber να του απαντά:

«Ναι αλλά δεν ξέρω πώς να βρίσκομαι δίπλα του μετά από αυτό που μου έκανε χθες! Δεν ξέρω καν αν μπορώ να μείνω μαζί του» με τον ίδιο να συνεχίζει: «Μα νιώθει αποτροπιασμό! Όταν του είπα ότι σε κλώτσησε, έβαλε τα κλάματα. Ήταν αηδιαστικό αυτό που έκανε και το ξέρει. Προσπάθησε να σου στείλει μήνυμα αλλά του εξήγησα πως ήταν λάθος αυτό που έγραφε. Μετά έκατσε στο κρεβάτι και έκλαψε. Είναι σαν ένα μικρό, χαμένο αγόρι. Χρειάζεται όλη την βοήθεια μας. Λυπάται πολύ για ο,τι συνέβη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved