Δείτε εδώ τα ιδιωτικά αεροπλάνα των δισεκατομμυριούχων (σταρ και μη) ανά τον κόσμο (φωτό)
Hollywood

Δείτε εδώ τα ιδιωτικά αεροπλάνα των δισεκατομμυριούχων (σταρ και μη) ανά τον κόσμο (φωτό)

Τι να τους κάνει η πρώτη θέση στις πτήσεις των αεροπορικών εταιριών όταν μπορούν να ταξιδέψουν με ακόμα περισσότερες ανέσεις με τα ιδιωτικά τους τζετ; Δείτε λοιπόν εδώ τα ιπτάμενα παλάτια των σταρ του Χόλιγουντ που... φυσάνε...

Ο John Travolta είναι ίσως ο πιο γνωστός σταρ που είναι και πιλότος για το ιδιωτικό του τζετ. Ο διάσημος ηθοποιός έχει επτά αεροπλάνα, συμπεριλαμβανομένων ενός Boeing 707, ενός Bombardier Challenger 601, ενός Boeing 727 και τριών Gulfstream jets.

Οι Oprah Winfrey, Celine Dion, και Steven Spielberg διαθέτουν από ένα Bombardier Global Express XRS που στοιχίζει $42 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Tom Cruise διαθέτει ένα G4 για τις μετακινήσεις του που κοστίζει 36 εκατομμύρια δολάρια.

Ο διάσημος αθλητής του γκολφ Tiger Woods, έχει ένα Gulfstream G550 το οποίο μάλιστα θέλει να πουλήσει για 53.5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Donald Trump που ευελπιστεί σε λίγο καιρό να ταξιδεύει με το προεδρικό Air Force One, διαθέτει ένα Boeing 757 αξίας 95.8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Harrison Ford ο οποίος μάλιστα πιλοτάρει μόνος του το τύπου 680 τζετ του το είχε αγοράσει έναντι του ποσού των 18 εκατομμυρίων και μπορεί να ταξιδέψει 12 επιβάτες. Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, ο διάσημος ηθοποιός είχε και ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό.

Ο Jim Carrey έχει Gulfstream V που κοστίζει ως αγορά 59 εκατομμύρια δολάρια.

Τέλος, ο Roman Abramovich δεν είναι μόνο άρχοντας των θαλαμηγών αλλά και των αεροσκαφών καθώς διαθέτει ένα Boeing 767 το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως για να διαθέτει τις ανέσεις που εκείνος επιζητούσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved