Hugh Grant: «Ο γάμος έχει κάτι το μη ρομαντικό. Κλειδώνεις τον εαυτό σου»
Hollywood

Hugh Grant: «Ο γάμος έχει κάτι το μη ρομαντικό. Κλειδώνεις τον εαυτό σου»

O Hugh Grant είναι από τους ηθοποιούς του Hollywood που η αλήθεια είναι τις συντρόφους τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, ενώ έχει αποκτήσει και αρκετά παιδιά από διάφορες συζύγους. 

Πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Howard Stern, με αφορμή τη νέα του ταινία «Florence Foster Jenkins», και εκεί είπε μεταξύ άλλων: «Αν πιστεύω ότι τα ανθρώπινα όντα είναι λογικό να μένουν σε μακροχρόνιες, 40 ετών μονογαμικές πιστές σχέσεις; Όχι, όχι, όχι. «Ποιος είπε ότι είναι; Μόνο η Βίβλος ή κάτι τέτοιο. Κανένας δεν είπε ποτέ πως είναι καλή ιδέα. Νομίζω πως ο γάμος έχει κάτι το μη ρομαντικό. Κλειδώνεις τον εαυτό σου». Και πρόσθεσε: «Πάντα θαύμαζα τους Γάλλους και τους Ιταλούς, που είναι πολύ αφοσιωμένοι στους γάμους τους. Τους παίρνουν πολύ στα σοβαρά, αλλά είναι κατανοητό ότι υπάρχουν και άλλοι επισκέπτες στις 5 το απόγευμα. Δεν λένε τίποτα γι αυτό, αλλά έτσι κρατάνε τους γάμους τους».

Ο Hugh Granta με την παραγωγό Anna Eberstein έχει έναν 3χρονο γιο, τον John και μία 7 μηνών κόρη, και επίσης είναι πατέρας της 4χρονης Tabitha και του 3χρονου Felix.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved