ΣΟΚ! Έκοψε το δάχτυλο του και με το αίμα έγραψε στους τοίχους για την απιστία της πρώην του
Hollywood

ΣΟΚ! Έκοψε το δάχτυλο του και με το αίμα έγραψε στους τοίχους για την απιστία της πρώην του

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τον χωρισμό τους!

Σύμφωνα με το TMZ η Αμπερ Χερντ παρουσίασε στο δικαστήριο μια φωτογραφία του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ, όπου εμφανίζεται να έχει κόψει το δάχτυλό του σε μια από τις στιγμές τρέλας του, μία φωτογραφία τραβηγμένη από τον περασμένο Μάρτιο.
Και αναφέρεται πως ο γνωστός ηθοποιός ήταν μεθυσμένος και έπαιρνε έκσταση.

Το εν λόγω γεγονός συνέβη όταν οι δυο τους μιλούσαν στο τηλέφωνο και η Αμπερ βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας «Το κορίτσι από τη Δανία». Την ώρα που μιλολύσαν στο τηλέφωνο τσακώθηκαν, ο ηθοποιός πέταξε το κινητό σε κάποιο ποτήρι με το οποίο έκοψε βαθιά το δάχτυλό του και δεν πήγε στο γιατρό, αλλά απλά το έδεσε με επίδεσμο. Στη συνέχεια όμως η πληγή επειδή ήταν βαθιά δεν έκλεινε με αποτέλεσμα οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν κομμάτι δέρματος από το δάχτυλό του για να επουλώσουν την πληγή.

ΚΑΙ δεν έμεινε εκεί η Χερντ, όπως υποστηρίζει, ο Τζόνι το ματωμένο του δάχτυλο σε μπλε μπογιά και έγραψε στον καθρέφτη «Starring» ,«Billy Bob», «Easy Amber».

Ο ηθοποιός με το «Billy Bob» εννοούσε τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον και το «Easy Amber» εννοούσε ότι η Αμπερ Χερντ ήταν «εύκολη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved