«Άρωμα» Games Of Thrones στη Σαντορίνη
Hollywood

«Άρωμα» Games Of Thrones στη Σαντορίνη

«Η παιδική χαρά των θεών». Με αυτή τη φράση και μια εντυπωσιακή φωτογραφία της Σαντορίνης από ψηλά ανακοίνωσε στους πάνω από 100.000 followers του στο Instagram ο Tom Wlaschiha ότι βρίσκεται στο πανέμορφο ελληνικό νησί.

Ο κούκλος Γερμανός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά-παγκόσμιο φαινόμενο «Game of Thrones», όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Τρίτη, επιλέγοντας τη Σαντορίνη με το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα για τις διακοπές του. Μάλιστα, σαν δωράκι στις θαυμάστριές του ανάρτησε και μια φωτογραφία του με παιχνιδιάρικη διάθεση, σε κάποιο από τα στενά της Οίας.
Φορώντας ένα πράσινο φανελάκι, ο 43χρονος ποζάρει δίπλα σε ένα παράθυρο, κάνοντας γκριμάτσα, και -φυσικά- τα σχόλια πήραν... φωτιά. Οι Ελληνίδες τον προέτρεψαν να φάει μουσακά, να περάσει μια βόλτα από την Αθήνα για... ποτάκι, ενώ οι περισσότεροι τον καλωσόρισαν και του πρότειναν κι άλλους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Σίφνος.
Ο Tom υποδύεται τον «άνθρωπο χωρίς πρόσωπο» Τζάκεν Χ' Γκαρ, ο οποίος ανέλαβε την εκπαίδευση της Αρια Σταρκ στο Μπράαβος, μαθαίνοντάς της να αλλάζει πρόσωπα, ώστε να εκδικηθεί για τους θανάτους των μελών της οικογένειάς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved