Η εστεμμένη που έχασε την παρθενιά της από τον Ελβις Πρίσλεϊ
Hollywood

Η εστεμμένη που έχασε την παρθενιά της από τον Ελβις Πρίσλεϊ

Την… προσωπική σχέση που είχε με τον Έλβις Πρίσλεϊ μοιράζεται στην αυτοβιογραφία της η 66χρονη συνθέτρια, πρώην ηθοποιός και εστεμμένη καλλιστείων, Λίντα Τόμσον.

Περιγράφει τις τρυφερές στιγμές με βασιλιά του ροκ εν ρολ και εξηγεί πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής όταν του είπε ότι ήταν παρθένα.

Στο βιβλίο της με τίτλο «A little thing called life: Οn loving Elvis Presley, Bruce Jenner, and Songs in between», αναφέρει πως της απάντησε αναφερόμενος στην παρθενία της: «Θέλω να τη διατηρήσεις για όσο καιρό την έχεις ανάγκη».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Μέμφις στις 6 Ιουλίου του 1972. «Ημασταν στο king size κρεβάτι μας με την οροφή από καθρέφτη, όπου αντικατοπτριζόμασταν αγκαλιασμένοι, σε στιγμές έντονης τρυφερότητας. Ας πούμε πως, αν δεν νιώσεις έτοιμος σε μια τέτοια στιγμή, δεν θα νιώσεις ποτέ στη ζωή σου... Ήξερα ότι ήμουν έτοιμη να κάνω έρωτα με αυτόν τον άντρα, τον οποίο λάτρευα με όλη την καρδιά και την ψυχή μου» αναφέρει η Τόμσον. Οι δυο τους χώρισαν τον Νοέμβριο του 1976, λίγους μήνες πριν από το θάνατό του στις 16 Αυγούστου του 1977.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved