Μαγεμένος από το νησί των Ιπποτών ο Χάρι Πότερ
Hollywood

Μαγεμένος από το νησί των Ιπποτών ο Χάρι Πότερ

Είναι γεγονός ότι τα ελληνικά νησιά αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες και πόσω μάλλον για τους celebrities που με τις εμφανίσεις τους κάνουν την καλύτερη διαφήμιση στον τόπο μας.

Στη λίστα με τους διεθνούς φήμης σταρ που επισκέφθηκαν την Ελλάδα νια τις διακοπές τους μπήκε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις ταινίες Χάρι Πότερ

Ο 27χρονος Βρετανός ηθοποιός, που βρίσκεται στο Νησί των Ιπποτών από τα τέλη Αυγούστου, όπως αναφέρει η Freddo, περνάει πολύ όμορφες στιγμές και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του. Απολαμβάνει τις παραλίες, τον ήλιο, το καλό φαγητό και τη φιλοξενία των ντόπιων, που από την πρώτη στιγμή τον αγκάλιασαν και τον καλωσόρισαν στον τόπο τους.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες του ηθοποιού από τις καλοκαιρινές του διακοπές, όταν ο Ντανιέλ Ράντκλιφ δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο στη Λίνδο και πόζαρε με τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό. Πολύ φιλικός και ευδιάθετος, δεν χάλασε κανένα χατίρι και φωτογραφήθηκε με πελάτες του μαγαζιού και κυρίως με μικρά παιδιά, που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τον είδαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved