Τέτοιες δηλώσεις θέλουμε! Πασίγνωστος ηθοποιός έσωσε τον γάμου του με… πολύ sex!
Hollywood

Τέτοιες δηλώσεις θέλουμε! Πασίγνωστος ηθοποιός έσωσε τον γάμου του με… πολύ sex!

Έχει το θάρρος να βγαίνει και να μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Μέχρι και το τι κάνει στο κρεβάτι και πώς έσωσε το γάμου του μας είπε. 

Ο λόγος για τον Patrick Dempsey, που το κοινό αγάπησε πολύ μέσα από την σειρά Greys Anatomy καθώς ήταν ο Dereck Shperd, o σύζυγος της Meredith Grey.

Ο Dempsey λοιπόν έσωσε τον γάμο του με την Jillian Fink κάνοντας πολύ sex. Μιλώντας στο περιοδικό People, είπε: «Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια για τη σχέση. Πρέπει να επικοινωνείς, να μένεις ανοιχτός και να μην επαναπαύεσαι. Να μην τα παρατάς. Και να κάνεις πολύ σεξ» .

«Θέλαμε και οι δυο μας να το δουλέψουμε. Από εκείνο το σημείο, ξεκίνησε η δουλειά. Πάντα σε αποσταθεροποιεί όταν βρίσκεται η οικογένεια σου στο χείλος του χωρισμού ή αν είσαι σε μια περίοδο της ζωής σου που ένα μεγάλο κεφάλαιό της κλείνει»

«Έμαθα να βάζω προτεραιότητες. Δεν ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω και δεν ήταν ούτε κι εκείνη. Θέλαμε και οι δύο να το παλέψουμε. Η Jil κι εγώ αποφασίσαμε πως είχε φτάσει η ώρα να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένα θέματα και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θέλαμε να είμαστε πρότυπα για τα παιδιά μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved