Τυφλώνεται ο Αλ Πατσίνο; - Χαμός στα περιοδικά των ΗΠΑ
Hollywood

Τυφλώνεται ο Αλ Πατσίνο; - Χαμός στα περιοδικά των ΗΠΑ

Τι συμβαίνει πραγματικά με την όραση του χολιγουντιανού ηθοποιού;

Το περιοδικό National Enquirer δημοσίευσε φωτογραφίες του Αλ Πατσίνο όπου μέσα από τα γυαλιά ηλίου φαίνονται οι γάζες στο μάτι του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ηθοποιός έκανε εγχείρηση καταρράκτη και πως έχει χάσει 90% την όρασή του και πως μειωμένη είναι η όρασή του και στο άλλο του μάτι.

Ο γιατρός μίλησε στο RadarOnline.com και σχολιάζοντας τις φωτογραφίες του Πατσίνο με μαύρα γυαλιά, τόνισε ότι «προφανώς έκανε εγχείρηση για καταρράκτη. Αυτού του είδους οι εγχειρήσεις είναι πάντα επικίνδυνες, καθώς κατά τη διάρκεια της επέμβασης μπορεί να πειραχθεί το οπτικό νεύρο και να επέλθει ολική τύφλωση. Ακόμα κι αν η επέμβαση ήταν επιτυχής, ο Πατσίνο πρέπει εφεξής να αποφεύγει κάποιες συνήθειες που ενδεχομένως οδήγησαν στην εμφάνιση του καταρράκτη. Τέτοιες είναι, μεταξύ άλλων, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η έκθεση στον ήλιο».

Άλλα περιοδικά αναφέρουν πως ο Αλ Πατσίνο δεν κινδυνεύει με τύφλωση και θεωρούν «ψέμα» τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, το Gossip Cop επικαλείται δικές του πηγές και υποστηρίζει πως ο ηθοποιός αντιμετώπισε αποτελεσματικά το πρόβλημα της όρασής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved