Μήνυση κατά του Carrey για την αυτοκτονία της White
Hollywood

Μήνυση κατά του Carrey για την αυτοκτονία της White

Τον μπελά του βρήκε ο Jim Carrey. Ο εν διαστάση σύζυγος της Cathriοna White του έκανε μήνυση ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία της καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για το γεγονός ότι η make up artist αυτοκτόνησε.

Ο Mark Burton κατηγορεί τον ηθοποιό ότι χρησιμοποίησε «τον τεράστιο πλούτο του και τη φήμη του» ώστε να την προμηθεύσει με παράνομα φάρμακα και ενώ γνώριζε για την κατάθλιψή της. Τα μοιραία αυτά φάρμακα όπως ισχυρίζεται την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Η μήνυση, η οποία κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, υποστηρίζει πως: «Μετά τον θάνατό της, ο κύριος Carrey έλαβε τα μέτρα του ώστε να καλύψει και να περιπλέξει τις πληροφορίες σχετικά με την ανάμειξη και την ενοχή του στον τραγικό θάνατο της κυρίας White».

Ο Burton υποστηρίζει ότι ο Carrey ήθελε να την ελέγχει και την παρακολουθούσε με κάμερες ασφαλείας.

«Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να καθίσω σε ένα δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να το τελειώσει το θέμα, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ορθώσεις το ανάστημά σου και να υπερασπιστείς την τιμή σου ενάντια στην κακία του κόσμου. Δεν θα ανεχτώ αυτή την άκαρδη προσπάθεια να εκμεταλλευτούν εμένα ή την γυναίκα που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Κατ γεννήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος δεν μπορούσε να το ελέγξει κανένας. Πραγματικά ελπίζω κάποια μέρα σύντομα οι άνθρωποι να σταματήσουν να προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό και να την αφήσουν να αναπαυθεί εν ειρήνη» υποστήριξε ο Carrey αναφορικά με την μήνυση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved