Lara Fabian: «∆εν µε θεωρώ δραµατικό άτοµο»
Hollywood

Lara Fabian: «∆εν µε θεωρώ δραµατικό άτοµο»

Για τη δραματικότητα των ερμηνειών της αλλά και την πολυπολιτισμικότητα της ιδιοσυγκρασίας της μιας και προέρχεται από την Ιταλία –από τη μεριά της μαμάς της- και από το Βέλγιο –από τη μεριά του μπαμπά της- και έχει μεγαλώσει στον Καναδά, μιλάει η μεγάλη ερμηνεύτρια Lara Fabian...

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ερµηνείας σας είναι η δραµατική της ένταση. Αγαπάτε την ένταση και στη ζωή σας;

∆εν µε θεωρώ δραµατικό άτοµο. Είµαι συναισθηµατική και δεν κρύβω τα συναισθήµατά µου, κάτι που συνδέεται µε τη µεσογειακή µου καταγωγή. Ως τραγουδοποιός, έχω βαθύτερο δέσιµο µε τα κοµµάτια από ό,τι θα είχε µια απλή ερµηνεύτρια. Υπάρχουν ιστορίες που µοιράζοµαι. Αυτή είναι η ένταση που εννοείτε - αν και ίσως είναι απλώς ειλικρίνεια.

Ποιο κοµµάτι σας είναι πιο ιταλικό (από την πλευρά της µητέρας σας) και ποιο βελγικό (από την πλευρά του πατέρα σας);

Οι διαφορετικές πλευρές µε κάνουν αυτή που είµαι και καθορίζουν την ταυτότητά µου και ως καλλιτέχνιδα και ως γυναίκα. ∆εν νιώθω την ανάγκη να διαµελίσω τα κοµµάτια αυτού του µωσαϊκού. Μέσα µου κουβαλάω µνήµες από την Αίτνα, κάτω από τη σκιά της οποίας µεγάλωσα και από τη γνήσια, εγκάρδια απλότητα του Βελγίου όπου γεννήθηκα. Αλλά κουβαλάω και το λαµπερό γαλάζιο των ουρανών του Κεµπέκ, την αντίθεση του ψυχρού καιρού και της θέρµης των ανθρώπων του Μόντρεαλ, όπου µετανάστευσα ως νεαρή κοπέλα. Όλα είναι κοµµάτια µου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved