Στην δημοσιότητα το sexting Carrey-White. Διαβάστε τα άκρως αποκαλυπτικά μηνύματα
Hollywood

Στην δημοσιότητα το sexting Carrey-White. Διαβάστε τα άκρως αποκαλυπτικά μηνύματα

Ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία της Cathriοna White, ο εν διαστάσει σύζυγός της, Mark Burton, έδωσε στην δημοσιότητα  μηνύματα που αντάλλασε με τον Jim Carrey και το sexting τους.

Έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του ηθοποιού κατηγορώντας τον ότι της έδινε παράνομα χάπια, με τα οποία μάλιστα εκείνη αυτοκτόνησε.

«Στην πραγματικότητα είναι ένας τύπος που την στιγμή που γράφει στο μήνυμα για το πέος του, την αμέσως επόμενη, αναφέρεται σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή», τονίζει ο Mark Burton.

Στα μηνύματα ο Carey φέρεται να στέλνει στη σύντροφό του, μία φωτογραφία με ένα κερί. «Ο πατέρας σου ακόμα ζεσταίνει το σπίτι», της είχε γράψει. «Αυτό είναι υπέροχο! Μας προσέχει», του είχε απαντήσει.

«Είναι ενδιαφέρουσα ιδέα να έχεις ένα κερί αναμμένο για την οικογένεια που έχει φύγει από τη ζωή. Το αγαπώ. Είναι τρεις φλόγες. Ο πατέρας σου, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου! Οι γονείς μου ήταν καταπληκτικοί. Μας βλέπουν από ψηλά» έγραψε μετά και λίγο πιο κάτω της έστειλε: «Έχεις σκεφτεί το πέος μου σήμερα;»

Σε άλλα sms, ο Carrey φέρεται να εκφράζει την ανησυχία του για το αν η White έπαιρνε κανονικά τα αντισυλληπτικά της χάπια, γιατί όπως τόνισε «ήταν απρόσεκτος» και την προέτρεψε να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας για να μην υπάρξει εγκυμοσύνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved