ΣΟΚ: Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε στο twitter ότι έχει πέσει θύμα βιασμού
Hollywood

ΣΟΚ: Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε στο twitter ότι έχει πέσει θύμα βιασμού

Μέσα από μηνύματά της στο Twitter, αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού.

Ο λόγος για την ηθοποιό Rose McGowan, που έγινε γνωστή από την πετυχημένη σειρά «Μάγισσες». Η πασίγνωστη ηθοποιός χρησιμοποιώντας το hashtag #WhyWomenDon’tReport που δημιουργήθηκε στα social media με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες για παρενόχληση κατά του Ντόναλντ Τράμπ, αποκάλυψε με αυτόν τον τρόπο ότι και εκείνη έχει πέσει θύμα βιασμού...

Η Rose McGowan έπεσε θύμα βιασμού από διευθυντή κινηματογραφικού στούντιο του Χόλιγουντ και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως μία γυναίκα δικηγόρος της συνέστησε να μην καταθέσει αγωγή επειδή έχει παίξει σε ερωτική σκηνή και σίγουρα θα έχανε την υπόθεση.

Συνεισφέροντας στο #WhyWomenDontReport hashtag, η ηθοποιός έγραψε: «Γιατί ο πρώην μου πώλησε την ταινία μας στο βιαστή μου για διανομή». «Γιατί είναι ένα κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ και στα Media και με ντρόπιαζαν ενώ συγχρόνως κολάκευαν το βιαστή μου» και «Γιατί μια εγκληματίας δικηγόρος είπε επειδή έχω γυρίσει σκηνή σεξ σε ταινία δεν θα κερδίσω ποτέ σε μία δίκη ενάντια αυτού του μεγαλοστέλεχους σε στούντιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved